Еврозоовет – зоомагазини и амбулатория

1
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Месечен календар за Април 2015 годинаВиж целия календар >>>

Еврозоовет – зоомагазини и амбулатория

Еврозоовет предлага пълна гама стоки и услуги за домашни любимци. Еврозоовет ООД разполага с отлично заредени зоомагазини, лаборатория за изследване на домашни любимци, хотел за кучета и котки и ветеринарна клиника.

Има удобен подход към ветеринарната амбулаторна част на зооветеринарен център Еврозоовет в Пловдив, на бул. Освобождение 93, до Булсатком. В жк Тракия се намират още зоомагазините Изабел и Провет, в центъра (в Капана) е зоомагазин Любов. През 2010 г. отвориха врати нови зоомагазини и ветеринарни амбулатории в Асеновград и Смолян. През 2013, един от най-старите зоомагазини в Пловдив – зоомагазин Скалар на ул. Авксентий Велешки, също се присъедини и вече е Еврозоовет Скалар. Освен него, открихме зоомагазин Маруся в Кършияка на ул. Победа 17, изключително комуникативно място в квартал с много любители на домашните любимци!

За тези няколко години от създаването си, Еврозоовет непрестанно се развива и разширява своята дейност, за да бъде в услуга на своите Клиенти и техните домашни любимци, чието здраве, хранене, профилактика и красота са наша грижа. Екип от висококвалифицирани ветеринарни лекари, продавач-консултанти и груумър отговарят за доброто обслужване.

Благодарим Ви, че ни подкрепяте през всички тези години! Заповядайте при нас!

Искрено Ваши, Еврозоовет!