Ето я истината за Мануела Горсова

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Ето я истината за Мануела Горсова

Вижте какво наистина се случва с момичето, блъснато от Максим Стависки, от баща й Красимир Горсов

Преди шест години съдбата на Мануела Горсова и на нейното семейство се преобърна, след жестока катастрофа причинена от Максим Стависки. От зловещата катастрофа до днес медиите така и не престанаха да следят състоянието на Мануела, но не винаги информацията е достоверна. Бащата на Мануела, Красимир Горсов, сам сподели в интервю за БЛИЦ какво се случва с дъщеря му, опровергавайки, че детето му вече говори и ходи по разходки.

Красимир Горсов с болка разказва за дъщеря си Мануела

„Това, което пишат, ще те разочаровам, но са поредните глупости! Мануела не говори. Това, че се опитва, съвсем не означава, че говори.
Колкото до разходките – правим ги аз и майка й. Вземам на ръце Мануела, слагам я в колата и я извеждаме на въздух. Това са разходките. А не че Мануела е тръгнала да се разхожда сама…“ искрен до болка е Красимир Горсов.

Мануела и приятелят й преди катастрофата

Мануела се справя особено добре със самостоятелното дишане, обяснява баща й. Проблемите на момичето със съня обаче не са отминали – тя спи най-много по 5 часа, което е недостатъчно за нея.
Родителите на Мануела са забелязали, че погледът й я издава много добре – понякога той е бистър и сякаш съсредоточен, но има и моменти, когато тя сякаш иска да остане насаме със себе си и се затваря.
Красимир Горсов разкри и нещо, за което медиите обаче не пишат – душата на Мануела. „Душата на Мануела наистина е много важна, въпреки че малцина се питат за нея. Но ще ти кажа едно – всички, които познават Мануела, които познават мен и майка й, знаят, че тя е невероятно чист човек.“ сподели баща й.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: