Вижте Деян Донков като млад! Уникални снимки!

1
Добави коментар
mlyubenov
mlyubenov

Деян Донков публикува своя ретро снимка, на която е още тийнейджър. Половинката на Радина Кърджилова направо зашемети феновете с младежката си визия.

На старото фото, актьорът с кафяви очи и черна коса, изглежда невероятно висок и слаб. Единствено по усмивката си може да бъде разпознат.

„Усмивки от старите ленти“, пишат почитатели на звездата. Дори най-верните му фенове не могат да го познаят! Те не могат да повярват, колко по-стар изглежда днес актьорът.

Донков стана популярен сред широката публика с ролята си в сериала „Под прикритие”, а също и с връзката си с младата актриса Радина Кърджилова. Новата звезда на българското кино и родния дон Жуан дълго време пазеха в тайна връзката си, преди да си признаят, че са заедно.

Мнозина се чудеха какво е открила актрисата в лицето на Донков, който е години по-стар от нея. А последните им скандали в „Къртицата“ станаха обект и на бурни обществени дебати.

Актьорът отнесе жестоки упреци за отношението си към приятелката си. Самият той призна, че безумно я ревнува и понякога трудно успява да овладее гнева си.

Към днешна дата влюбените са заедно и невероятно щастливи. А също така се разбират отлично. Междувременно фенките на Донков имаха възможност да го видят какъв е бил на млади години. И са категорични, че още тогава вероятно е разбивал женските сърца.