Включете се в играта на Стария Месар и спечелете подаръчен комплект или колбасорезачка

1
Добави коментар
pgp

За да участват в играта, потребителите трябва да са харесали страницата на „Старият месар”, да се регистрират в приложението на играта, поканят минимум трима приятели, изберат три подаръка и/или отговорят на зададения въпрос.

Участниците трябва да притежават валиден фейсбук профил, обвързан с тяхното име, което трябва да докажат, чрез показване на личен документ за самоличност.

Наградите ще бъдат раздавани на случаен принцип на участниците в играта. Всяка седмица ще бъдат теглени печелившите от играта

– 26.06 – изтегляне на случаен принцип на 7 бр. подаръчен пакет с продукти на Старият месар

– 03.07 – изтегляне на случаен принцип на 7 бр. подаръчен пакет с продукти на Старият месар

– 10.07 – изтегляне на случаен принцип на 7 бр. подаръчен пакет с продукти на Старият месар

-17.07 – изтегляне на случаен принцип на 7 бр. подаръчен пакет с продукти на Старият месар  и 1 бр. колбасорезачка

Един потребител има право да печели само една награда тип подаръчен пакет с продукти на Старият месар, след както избере 3 от обявените продукта. След даване на правилен отговор на въпроса поставен в играта, потребителя може да участва за наградата колбасорезачка.

Участниците, спечелили награда, ще бъдат известени, чрез e-mail и/или чрез публикуване на имената им в приложението на играта

Наградените могат да вземат своята награда от офиса на фирма Съскес ООД, след като бъде уговорен ден и час с представител на фирма Съксес ООД.

Краен срок за участие: 16 Юли 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.