Цеца Величкович на корицата на FHM в майския брой

4
Добави коментар
vatali75
vatali75

интервюта с Любослав Пенев и Устата и много нови рубрики Уникална фотосесия с най-голямата звезда на балканската музика – Цеца Величкович, е хитът в новия брой на FHM, който е на пазара от понеделник, 18 май. Горещите кадри са заснети по повод призовото място на сръбската певица в тамошната класация за най-секси жени в света. В момента на адрес www.fhm.com/bg продължава и гласуването в българската версия на най-голямата подобна анкета в света.

На корицата на майския брой са анонсирани и 4 български фотосесии – на втората Мис FHM 2008 Таня Константинова, на плевенчанката Марина Байчева (в студиото на варненския фотограф Боби Решовски), на варненката Ралица Иванова, която се изявява като модел във Флорида, както и фешън-пикториъл с топманекенката Биляна Йотовска, заснет от Ивайло Станев и Creative Hall.

Списанието излиза с нова структура, промени в дизайна и няколко нови рубрики. Сред тях са поредицата “Българско фото”, представяща постиженията на талантливи родни автори в актовия и модния жанр, Versus (съпоставка между известни личности, която стартира с близначките Ивайла и Божидара Бакалови), FHMouth (забавни цитати от знаменитости) и FHM Форум.

С голям интерес се очаква рубриката Sax-appeal, в която карикатуристът Ивайло Цветков ще представя своята визия за някои нашумели българки. Първата участничка в забавната поредица е Мис България 2009 Антония Петрова.

Продължава и секцията “8-те на FHM”, в която се представят най-актуалните и красиви жени от последния месец. В нея през май гостуват певиците ЛиЛана, Емануела и Невена Цонева, моделите Ивайла Бакалова и Христина Русева, водещата на Music Idol Саня Николич, танцьорката Люба Димова и Злати Димитрова от риалити-шоуто “Бягство към победата”.

Интервютата в броя са със селекционера на ЦСКА Любослав Пенев, който заявява, че може да стане първият играещ треньор в Шампионската лига, и с нашумелия рапър Устата, който разказва за актуалния си хит със Софи Маринова “Бате шефе”. В рубриката “Богата автобиография” е представен тв продуцентът Борислав Чучков.

Класациите “Топ 10 български комици днес” и “33-те най-големи разочарования на сезона”, очеркът за лидера във Формула 1 Дженсън Бътън, репортажи на Георги Милков от Америка и на Георги Панайотов от ММА-двубои, както и нова порция секс-съвети от Аксиния допълват богатото съдържание на майския FHM.