Безотказни фрази за свалка

1
Добави коментар
mitkowin
mitkowin

Излезли сте на заведение с твои приятели и изведнъж… хоп и виждаш една супер готина мадама. В главата ти се завихрят мисли къде и какво искаш да направите заедно, НО, за да се стигне дотам, трябва да направиш първата крачка, а за това ти трябват безотказни фрази за свалка.

Пристъпваш към нея и се чудиш какво да й кажеш, че да я сразиш. В главата ти почти сигурно ще изплува нещо от рода на: „Здрастиии, да те черпя нещо?”. Това е толкова клиширано, че ако не си двойник на Чанинг Тейтъм /най-секси мъж на планетата, според сп.People/, няма да ти се получат нещата.

В случаите, когато жените не са „ловци”, е трудно да се впечатлят. Причината, естествено е, многобройните „свалячи”, които с досадното си присъствие и бръщолевене, отегчават дамите. И все пак, ако мацката си заслужава усилието, все ще измислиш нещо оригинално.

Небрежната походка и непринуден въпрос от рода на:

„Здрасти, много ми напомняш на някого?!?”…. „Ами, напомняш ми на бъдещото ми гадже!”;
„Вярваш ли в любовта от пръв поглед, ако не, да мина пак?;
„Здрасти, изгубих си телефонния номер! Може ли да ползвам твоят?”
„Ще погледнеш ли телефонът ми, нещо не е наред!… Ами, няма го телефонният ти номер!”.

Действат почти безотказно. Естествено, нужно е и отсрещната страна да проявява някакъв интерес, иначе… малко сложно стават нещата.

Ако мацето е с приятелки, тогава може да се пробва следната тактика – седиш си на бара и ги поглеждаш от време на време, обаче достатъчно явно, че да го забележат. След 15-тина минути отиваш при тях и на висок глас казваш: „Чудя се дали сте срамежливи…? Обикновено отговорът е: „Не, ама защо?”, а ти казваш: „Ами, седя си там, а вие още не сте дошли да ме заговорите”. Най-честата реакция е бурен смях и покана да седнеш при тях.

При неуспех, настоятелността само ще изнерви обекта на твоите желания и най-много да отнесеш ритник или шамар.

В търсеният вариант ще получиш усмивка и кокетно отношение, останалото от вечерта е във ваши ръце и обикновено завършва с размяна на телефонни номера и още нещо…

Танци, питиета, закачки, усмивки, това е част от „магията” на флирта и онова сладко напрежение .

Безотказни фрази за свалка 3.00/5 (60.00%) 2 votes