Студио АКВА РЕЛАКС РУСЕ-Д-р. Фиш – гара руфа рибки.Релаксиращи масажи с риби Garra Rufa

1
Добави коментар

welcome AQUA RELAX-ROUSSE

GARRA RUFA   Студио АКВА РЕЛАКС

Предимства на Garra Rufa лечение: Облекчава стреса, тъй като в съвременните живи хора са изложени на него. Стабилизира кръвното налягане, благодарение на много нежен ефект върху нервните окончания. Намалява умората и прави възстановяването на нервната и физически тонус Почиства порите, убива бактериите Има подмладяващ ефект Премахване на подпухналост и умора в краката Дава красива и здрава кожа

Garra Rufa риба са открити в началото на 1800-те години в Йордания. Те са уникални риби, които могат да живеят във враждебна среда на тези топли води. Те се крият и да се придържат чрез засмукване с камъни и растителност с техните коремни сърповидни устата и са дънни обитатели.Garra Rufa риба, известна като риба DR за техните лечебни свойства, които принадлежат към семейството на шаран – уникален вид сладководна риба, роден на речните басейни, Близкия Изток. Открит за първи път през 19 век, в горещите извори на Kengal долина, Турция, Garra Rufa риба се признават за своите многобройни ползи лечебни и ефективността в ексфолиране, почистване и омекотяване на кожата. Garra Rufa риба са безвредни и беззъба. Тези издръжливи могат да живеят в топлите води на температури около 35 – 43 градуса по Целзий.

Какви болести могат да бъдат излекувани от Garra Rufa?Ензимен Dithranol в рибата слюнка Проучванията са показали, че има лечебни свойства. Garra Rufa помага за лечение на заболявания като:- Псориазис и псориатичен артропатия- Витилиго и лихен планус- Ихтиоза и хиперкератоза- Атопичен дерматит- Деца алергична екзема- Гъбични инфекции на кожата- Хронична екзема- Акнето- Трофични лезии

В допълнение към терапевтичния ефект на ензими в слюнката, риба терапия има общо цяло успокояващ ефект върху цялото тяло, благодарение на много нежен ефект върху нервните окончания, които идеално облекчава стреса, стабилизира кръвното налягане, и просто си почивате.

гр.Русе улица Духовно Възраждане 16тел : 0988915140

Рибките се хранят с най-горния мъртъв или болен слой епидермис и никога с живи клетки. По време на процедурата отделят специален ензим Dithranol и така засегнатите участъци регенерират изключително бързо. Не случайно Garra rufa са известни още с прозвището рибки-доктори (doctor fish). Последният хит е, че се използват и за масаж. Клиентът се отпуска в гореща вана пълна с много такива риби, те стимулират различни точки по цялото му тяло и подобряват кръвообращението. Усещането може да се сравни с приятен гъдел, след който се чувстваш като нов. Ще усетите кожата си по-мека и гладка. Естествено всичко е природосъобразно. Не бива да забравяме, че живеем във век на неудържим порив към екология.