Евтини и качествени мебели

6
Добави коментар
goliat
goliat

Евтини и качествени мебели

Привет от Кухни.БГ. Майските празници свършиха и колкото да ни е трудно отново трябва да се адаптираме към обичайното работно ежедневие. Ние всъщност докато “почивахме” сглобихме компонентите на последната ни кухня. Предстои монтаж и вграждане.  Получава се и сме доволни. Красиво е!

Вече по често се обаждат клиенти намерили ни в нета и непознаващи нашата работа. Трябва да внеса едно уточнение. Винаги изслушвам с разбиране, но не мога да разбера как е възможно готови полски модулни кухни или кухни “Арон” да се представят като база на ценово сравнение. При подобни кухни плоскостите и сглобкие са от най- ниско качество и като доказателство мога да предоставя следния пример: една от най- неприятните задачи за мебелния монтажник е да демонтира и монтира мебели “Арон”, защото накрая обезателно се чувства виновен за това, че плоскостта се разпада.

Ние сме ориентирани към клиенти с вкус и необходимост от красива мебел, предимно кухни и гардероби и се ангажираме с отлично качество на работа и материали, бързи срокове и обезателно- индивидуален подход!

Надявам се да ви бъдем полезни!

Поздрави от Кухни.БГ

споделяне на връзка

Етикети: арон, кухни, полски мебели

Публикувано на 12.05.2009 в 22:11 в категории кухни. Можете да следите коментарите по тази публикация чрез RSS 2.0 хранилката.
Можете да оставите коментар, или да използвате trackback от вашия блог.