Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » 4 съвета за плоско коремче

31
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Тази статия е продължение на Плосък корем с плочки,как да стане? и 4 основни съвети за по-голяма ефективност + бонус примерни тренировки /класически упражнения за корем!
1. Ефективен начин за трениране на корема е изпълняването на цялата ви програма за корема в една гигантска серия. Тъй като мускулите там са плоска обвивка от влакна, способността ви да ги оформяте е ограничена. Затова целта ви трябва да е да постигнете твърдост и да премахнете мазнините, за да се видят мускулите. Намалените почивки увеличават аеробната част на програмата и така помагат за отстраняване на мазнините. Ако е възможно, изберете три упражнения и преминавайте директно от едното към следващото, като си почивате между сериите само толкова, колкото да поемете дъх.

2. Когато правите коремни преси, дръжте брадичката към гърдите и сложете ръцете до тялото, а не зад главата – иначе ще се подвеждате да се издърпвате от врата,особено когато ви стане трудно. Това не само намалява натоварването на коремните мускули, но може и да разтегне мускулите на врата.
3. Ако имате природно широка талия, трябва да избягвате да тренирате страничните мускули с пълна интензивност. Това е област, където дори малкото добавяне на мускули може да бъде решаващо за цялостните ви пропорции. Затова преценете наследствените фактори и тренирайте според тях.
4. Коремните уреди нямат допълнителни предимства пред традиционните упражнения. Те обаче могат да направят изпълнението на движението по-лесно, което ще ви е от полза, ако коремните ви мускули са слаби. Въпреки това тези уреди не са универсално лекарство и няма да направят корема ви по-плосък, както често се твърди в рекламите.
►Прочети още :
 
 
 ►Упражнения според това коя част на корема натоварвате:

Горна частна корема: коремна преса, коремна преса на уред, коремна преса с въже, коремна преса с въже от седеж ,докосване на пръстите

Долна част на корема :обратна коремна преса ,повдигане на крака от седеж ,повдигане на крака от вис, свещ

Странични коремни мускули:извиване настрани ,коремна преса с усукване ,повдигане на крака с усукване ,джобно ножче, обърнато извиване на торса
 
►Следва :