Идеалният шопинг: нова дреха и 2 чаши вино с 2 приятелки видяна 1544 коментари 0

2
Добави коментар

Ново британско изследване изчисли какви са съставките на идеалния шопинг.

Формулата, която прави жените най-щастливи, когато пазаруват, е: 2 приятелки + 1 нова дреха + 2 чаши вино. Според психолозите на Острова така дамите извличат максимална наслада от иначе доста изморителното „обикаляне по магазините“, съобщи novinar.bg

Изследването, което проверява какво й е нужно на една жена, за да е щастлива, показва, че представителките на нежния пол искат и сухо време, за да се усмихнат. Според над 50 процента от анкетираните идеалният шопинг тур трябва да стартира точно в 10.30 ч.

Това не е нито прекалено рано, нито прекалено късно. След няколко рунда по магазините жените обичат да направят кратка кафе пауза, която прекарват в сладки приказки с дружките си. Малко след това обаче компанията обикновено тотално забравя, че е тръгнала на пазар и огладнява. В 12.00 дамите сядат да обядват, като хапването им включва задължително 2 елемента – салата и не по-малко от две чаши вино.

Четете още: Най-скъпите бутици в Ню Йорк

Оказва се, че в Топ 5 на най-важните за отлично прекарване в мола условия е и „кворумът” – тоест поне две верни приятелки, с които да стигате до „решението на мнозинството“ от 2:1 в случай на различие в мненията за някой тоалет или аксесоар. Жителките на Великобритания посочват като важна част от шопинга и придвижването от и до локацията на пазаруване, както и наличието на паркинг в близост.

Четете още: Топ 10 на джаджите за любители на вино