8 Предимства на таблетите

26
Добави коментар

Защо да изберем малкия компютър, пред мощното PC или удобния лаптоп?

Вероятно това е въпроса, който си задават голяма част от хората, преди да изберат кой от трите вида компютри да си закупят.

В тази статия ние от tabletstorebg.com ще Ви посочим 8 предимства, заради които си заслужава да се сдобиете с таблет !

    1. Големина – големината на таблета може да варира от 7-10.1 инча

 (има и такива с малко по-голям екран, но са рядко срещани). Това го прави изключително компактен и лесно преносим. Буквално, можете да носите своя компютър в джоба и навсякъде! Това е едно предимство, допринасящо изключително много за голямата популярност на този „мини-компютър“, а също така е и причина, поради която е особено предпочитан от хората. Големината на малките таблети Ви позволява да ги пренасяте на различни места и да работите с тях дори и на обществени места като на никой няма да направи впечатление.

Докато използването на персонален компютър или лаптоп, определено би предизвикало някакви реакции и определено отношение на околните. А и представяте ли си да трябва да носите своето PC или голям лаптоп?

Таблетите можете да ползвате дори в движение, например докато се разхождате, можете спокойно да работите с него.

2. Мощност – дори и с едноядрен процесор, таблетите са доста мощни и се работи лесно с тях. А при таблетите с двуядрени процесори, бързината е гарантирана!

3. Издръжливост – повечето таблети имат много издръжливи батерии и при пълна натовареност (например работа с видео, игри и др.), 

батерията издържа средно между 4-10 часа, в зависимост от типа й.
4. Липса на шум – сещате ли се за онзи дразнещ шум, който е наличен при персоналните компютри и лаптопите, в резултат от процесора? Е, тук такъв липсва.

5. Бързо включване – за разлика от настолните компютри и преносимите лаптопи, таблетите се включват изключително бързо. Просто натискате бутона и менюто се появява.

6. Множество приложения – въпреки, че може да се използва за работа, всички знаем, че повечето хора си купуват таблети, за да се забавляват с тях. 

Има много безплатни приложения, които се предлагат в интернет и които можете да изтеглите напълно безплатно за своя таблет!
7. Цена – нека не забравяме и цената! 

Можете да се сдобиете с компютър за по-малко от 200лв, защото има качествени таблети, които се продават на толкова ниска цена и с различни параметри! Цена под 200лв е 2 до 3 пъти по-ниска от цената на един евтин лаптоп и е достъпна за всеки.
8. Здравина – въпреки, че изглеждат крехки, таблетите са изключително издръжливи, особено някои модели, които са обърнали повече внимание в тази насока.
+Новини, +Interview, +daniel stoineff