Спечели билет за Spirit of Burgas

1
Добави коментар
pgp

Участие в играта може да вземе всеки, който посети страницата във Фейсбук на „ Мента Пещера”, декларира, че има навършени 18 години и хареса страницата на „Мента Пещера”, като натисне бутон „ Харесай” и вземе участие в играта със своя Фейсбук профил.

Отваряйки Фейсбук приложението, потребителят ще трябва да извърши следните действия, за да участва в играта и да се включи в тегленето на награди те:

1. Да потвърди, че има навършени 18 години, чрез специален бутон за това;

2. Да избере „Like” или „Харесай” на Фейсбук ст раницата на „Мента Пещера”, в случай че не го е направил преди това.

3. Да даде достъп (permissions) до своите лични данни и до стената си.

4. Да приеме правилата и Общите условия за участие в играта;

5. Да натисне бутон „Вземи билет”. Всеки участник в играта ще има възможност да покани до 20 приятели – всяка изпратена покана гарантира допълнително участие в томболата за награди.

Преминавайки през тези стъпки, участникът ще вземе участие в играта, като междувременно ще последва автоматичен пост на стената му, в случай че е дал permissions за достъп до стена.

ОРГАНИЗАТОРЪТ ще проведе 3/три/ тегления за определяне на печелившите. В тегленията участват всички участници, получили това право чрез натискане на бутон „ Вземи билет ” на Фейсбук приложението на на Фейсбук страницата на „Мента Пещера ”.

Наградите, които ще се раздават за целия период на играта, са 25 двудневни Full Pass билет и за фестивала „ The Spirit of Burgas ”, който ще се проведе на 27 – 28 юли 2013г. в гр. Бургас. Всеки потребител ще участва във всяка една от седмичните томболи за награда, освен ако вече не е спечелил такава. Определянето на печелившите участници се извършва чрез система за теглене на на гради, на случаен принцип , в присъствието на нотариус.

Краен срок за участие: 24 Юли 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.