Ексклузивно във Fashion Days: винтидж чанти Louis Vuitton » shop Гид

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Водещият онлайн клуб за пазаруване в Централна и Източна Европа, Fashion Days, е подготвил страхотно предложение за всички модни любители. От днес, 4 юли, стартира продажбата на винтидж чанти на една от най-луксозните марки в света – Louis Vuitton.

Кампанията ще продължи само четири дни и ще даде възможност единствено на клиентите на Fashion Days да се сдобият с една от близо сто дизайнерски чанти. Лимитираната колекция включва винтидж модели от 80-те и 90-те, които макар да носят леките несъвършенства на отминалото време, изпълват докрай със съдържание посланието за непреходна модна класика.

Всяка една от чантите действително е била използвана в ревюта на модния подиум и от различни влиятелни или известни притежатели, което добавя допълнителна колекционерска стойност и я превръща в уникат, за който си мечтае всяка изискана и елегантна дама. Важно е да се отбележи, че автентичността на чантите е гарантирана от сериен номер – практика, която брандът използва от 80-те години насам, а също и че закупуването им ще може да бъде извършвано само чрез банкова карта.

Louis Vuitton е име, която не се нуждае от представяне. Обявявана е цели шест пъти за най-ценната луксозна марка в света на модата, като инициалите LV действат като абсолютен магнит за модните експерти. Въпреки че асортиментът й включва бижута, обувки, часовници и всякакви други аксесоари, брандът остава с ореола на икона именно заради своите чанти. Няма световна звезда от ранга на Анджелина Джоли, Риана, Ева Лонгория, Опра Уинфри, Кание Уест, която поне веднъж да не е демонстрирала публично лоялността си към марката.