Какво се случи в България?

6
Добави коментар

.

Организирано мероприятие “Ден За Размисъл”

А. Автори:
1. Цветан Василев – банкер и медиен магнат. Близък до ДПС (либерална партия на българските турци, силно обвързана с организираната престъпност и проводник на чужди интереси включително и руски)
2. Иван Костов – лидер на малка дясна партия, член на ЕНП, със много спорна роля в годините на преход след падането на желязната завеса.
3. Хора от руските служби с опит в “правенето на избори” в Украйна и други бивши републики.

И с активното съдействие на слугите на мафията – Българската Прокуратура.

Б. Цели:
1. Да се прелеят избиратели от ГЕРБ към ДСБ, така че да се осигури парламентарно представяне на партията.
2. Да се осигури първо място на изборите за БСП.
3. Да се осигури парламентарно мнозинство на коалицията БСП-ДПС.

В. Изпълнението:
1. Месец-два преди изборите, водещи лица на основни политически партии подмятат изявления внушаващи, че ГЕРБ готви грандиозна манипулация на изборите.

2. Подгряване на публиката. Атентатът!
В деня преди изборите се организира псевдо-атентат срещу лидера на ДСБ. Репортерите на телевизия NEWS7 (собственост на Василев) стоят в готовност и изпреварват с час и половина другите медии. Драма! Съпругата на Иван Костов, Елена Костова е в болница. Всички гледат NEWS7. И в този миг в техния ефир се разгръща следващото действие от сценария:

3.Бомбата. ГЕРБ е “хванат” да печати фалшиви бюлетини!
Декорът с портите на дома на Иван Костов е сменен с портала на печатницата отпечатваща бюлетините за вота. Наоколо се разхождат хора с бронежилетки. Въпреки че договорените количества вече са отпечатани и разпределени по избирателни секции преди няколко дни, цяла нощ машините са работили на пълни обороти и са отпечатвани още бюлетини извън договорените количества. Прокуратурата прави изявление, че са намерени бюлетини “готови за експедиция”, споменават се бусове с двойно дъно, които трябвало да транспортират бюлетините до избирателните секции.

4. Възмутени лидери на политически партии нарушават мълчанието в деня на размисъл и започват последователно да дават пресконференции. Квалифицират случващото се като опит за преврат от страна на ГЕРБ. Малката известна с обслужването на нечисти интереси партия ВМРО “спонтанно” събира всичките си симпатизанти в центъра на София на митинг срещу “измамниците” от ГЕРБ. Истерията е пълна. Торнадо от лайна се сипе от всички страни.

Г. Равносметка:
1. Повечето български граждани усетиха, че се разиграва режисирана постановка (на по-възрастните не им е за първи път) и не промениха нагласите си за гласуване. Много български граждани отказаха да гласуват на тези избори. Но не само ГЕРБ загуби гласове от това. Реално пропорциите на партиите в изборния резултат не бяха променени съществено.

2. ДСБ не успя да влезе в парламента.

3. БСП не успя да събере повече гласове от ГЕРБ.

4. Коалицията БСП-ДПС няма мнозинство от 50% +1 достатъчни за съставяне на самостоятелно правителство.

5. На Елена Костова и няма нищо – премерили и кръвното в болницата.”Атентаторът” срещу Иван Костов е освободен без повдигане на обвинение, два дни след инцидента. Съдията почти беше разплакан от “неговата житейската драма”.

6. Оказа се и видеокамерите го доказват, в печатницата не са печатани бюлетини предната нощ. Нормална практика било във всяка печатарска дейност да има известно количество брак и надтираж. За коли с двойно дъно имало сигнал, но никой не ги бил виждал, нито пък са търсени такива от следствените органи. След като главния прокурор и заместниците му цял месец разиграваха комични представления на пресконференции, най-накрая успяха да преброят “подредените в палети и готови за експедиране” бюлетини от надтиража. И всичко завърши с безславното – “няма член от закона по които да може да бъде повдигнато обвинение на собственика на печатницата”.

7. За да може да бъде назначено удобно правителство, наложи се руските ченгета да вадят нов жокер от ръкава – националистическата партия АТАКА. Единствената която успя да влезе в парламента освен ГЕРБ, БСП и ДПС.

8. Създаде се правителство в което ключовите назначения свързани с националната сигурност и реда се дават на хора за които е абсолютно сигурно, че са свързани с организираната престъпност и с чужди на България интереси.

9. Въпреки че БСП имаха само второстепенна роля в постановката, сега те обират всички негативи. И не могат да се измъкнат, дори и да имат желание. Ако Станишев изтегли правителството, главния прокурор Цацаров ще го разкърти от дела. Това му е гарантирано. При добро желание от страна на прокуратурата може в кратки срокове да бъде осъден за загуба на секретни документи.

10. ПЕС също са в незавидна ситуация. Станишев е техен лидер и осъждането му би било тежък удар върху репутацията им. Евентуално разследване на дейността му като премиер (2005-2009) ще засегне и спорно разпределение на държавни поръчки на силно завишени цени към фирми близки до лидери на ПЕС. Твърди се по този начин той си е купил председателското място в ПЕС.

Това се случи в България!

А днес цяла България е на улицата.
България иска ОСТАВКА и НОВИ ИЗБОРИ!

От Мрежата