Силиконови гривни от Джей дизайн

1
Добави коментар
mishlence
mishlence

Рекламните силиконови гривни с печат са чудесни за използване на различни събития, партита, концерти, all inclusive хотели, за участници в спортни състезания, лагери, хепънинги и т.н.

Гривните от силикон са еластични, подходящи са за многократна употреба и са водоустойчиви. Подходящи са не само за идентификация по време на събития, но и като рекламен сувенир, който да остане за спомен.

Размерите, в които се предлагат обикновено са два: за възрастни (210x12x2 mm) и за деца (180x12x2 mm). Максимален размер на печатаемото поле при брандиране: 45 х 9 mm

Брандирането може да стане чрез ситопечат или тампонен печат с цвят по избор. Също така могат да се направят поръчкови силиконови гривни с вдлъбнат или изпъкнал надпис. За тези гривни се прави индивидуален калъп при изработката с логото или надписа на клиента. 

Предлагат се и силиконови гривни с метална плочка, която може да се брандира отново със ситопечат, но може и да се гравира. 

Можете да поръчате от Джей дизайн.

Минималните бройки за поръчка на силиконови гривни варират между 500 и 2 000 в зависимост от вида и цвета на гривната, която сте избрали. 

 

Вижте още фирми, които могат да ви доставят силиконови гривни.