Джага International (сгъваема)

1
Добави коментар
delga
delga

Джагата INTERNATIONAL е подходяща за пространства с ограничена площ. Сгъваемият механизъм осигурява вертикалното й съхранение. Пространството, което заема джагата е само 55 (д) х 73 (ш) х 137 (в) см.

Конструкция

Джага International е изработена  от висококачествено ПДЧ с дебелина 2.5 см. Конструкцията е разположена върху два двойни крака с височина 69 см. Компактните размери са оптимално съчетани за четири играча. Дръжките са гумирани, а релефа им осигурява здрав захват при игра. Разположени са точно на нивото на ръцете Ви.

Крака

Масивният носещ крак е с Г-образна форма, което увеличава стабилността в сгънат режим. Връзката между него и горната част на джага International се осъществява с два стягащи крана. Необходимото пространство в игрален режим е със стандартни размери: 137(д) х 73(ш) х 86(в) см. С помощта на втората двойка крака се постига балансираност при игра. Те са подсилени с допълнителна, свързваща дъска.

Игрище

Размерът на игралното поле е 118 х 68 см, с дебелина 9 мм МДФ плоскост. То е в зелен цвят и е устойчиво на надраскване, тъй като е покрито с меламин. Игрището е извито във всички краища, за да се получи наклон. Това предимство на джагата свежда до минимум засядането на топчето в мъртва точка. Прътовете са изработени от хромирана стомана, като разположението на играчите е вратар – 2 – 5 – 3.

Аксесоари

В комплект към джага International са включени 2 топчета. При необходимост, играчите могат да се сменят в различни цветове. Допълнително се предлагат топчета на брой или в комплект от десет.

Кутия

Размерите на кашона, в който идва джага International са 141(д) х 76(ш) х 19(в) см. Тегло: 60 кг. Компактното опаковане на джагата, както и трите въжета за пренос, осигуряват лесен транспорт със стандартен автомобил.

Сгъваемата джага International е подходяща за почти всички възрасти и помещения. Вече може да се забавлявате в дома без да се налага да правите компромис с пространството, и без да превръщате дневната стая в игрална зала.