Вижте как изглежда Джаки Сталоун

0
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте как изглежда Джаки Сталоун

Тя и синът й си приличат изключително много, особено след многото пластични операции

Убедени сме, че сте виждали тази жена. Тя много често през годините е придружавала известния си син на червения килим , на филмови премиери и други светски събития. Но едва ли ще успеете да я познаете в този й вид. Но не е възрастта тази, която е деформирала лицето й, а прекалено многото ботокс.

Познахте ли я?

И за да не ви мъчим повече, ще ви кажем коя е плашещата дама от фотото. Това е Джаки Сталоун – гордата майка на супер екшън звездата Силвестър Сталоун. Не само 91-годишната Джаки Сталоун е редовен посетител при пластичния хирург, но и 66-годишният й син Силвестър Сталоун.

Силвестър и Джаки Сталоун – майка и син

Стремящи се да останат млади и красиви в името на шоу бизанеса, те са прекалили с разкрасителните процедури. Прекомерната употреба на ботокс, колаген и други подобни започват да имат обратен и то силно отрицателен ефект. Особено когато и кожата вече е доста изхабена, остаряла и просто изморена. 
Колкото и да й се иска на 91-годишната Джаки Сталоун да остане млада, пластичната хирургия не може да прави чудеса. Лошото е, че тя явно е от тези, които вече са пристрастени към разкрасителните процедури и не могат реално да преценят ужасните резултати от тях.

Клюки.вс препоръчва и: