Певецът Васко Лазаров: Адвокатка менте ме измами с 10 000 лева

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

След като стана ясно, че представящата се за адвокат Елена Благоева е осъдена заради това, че е измамила певеца Васко Лазаров с 10 000 лева, репортер на “ШОУ” го потърси за коментар на скандалния случай.
– Васко, разбрахме, че адвокатката Елена Благоева, която измами теб и роднините ти, е била осъдена…
– Да, тя всичко си призна в съда. Призна, че е виновна. Бяхме й дали едни 10 000 лева и тя си ги прибра. Оказа се една артистка, пълна измамница, която не е никаква адвокатка! Има много още хора, потърпевши от нея. Доколкото разбрах, Благоева е от Трън, но вършее в София, живяла е в Божурище, абе – на много места е “работила измами”. Представя се като съпруга на човек от службите, прави се на страдалка – уж й починали децата, и разказва всякакви измислици, с които зарибява хората.

– Къде те намираме в момента?
– Току-що се прибрах – бях в Равда, имахме участие със Сашка Васева в едно заведение. Ние с нея работим и по една идея – в момента правим уникален филм а ла “Оркестър без име”, в който главните роли правим аз и Сашка, но участват още много супер артисти. Защото, откакто е правен тоя филм, нищо в България не е мръднало, не се е променило в нашия бранш. И с митарстването, и с парите.

– Ти имаше един спор и с директора на “Пирин фолк” Валентин Пензов заради пари…
– Да. Обидно ми стана миналата година, като ми предложи да пея за 100 лева. Казах му: “Валка, поне ми кажи: “Пей без пари”, а не да ме унижаваш с тая обидна сума!”… Но ще му звънна да се разберем – да му обясня защо се разсърдих, защото знам, че бюджетът на фестивала е ограничен и той се старае човекът да прави възможно най-доброто, а парите все не стигат. Все пак е похвално това, че той се опитва да съхрани традицията – не му е лесно, разбирам го и това. Може да съм реагирал малко спонтанно тогава, но все пак аз съм популярен певец и трябва да има някакво съобразяване с това кой какво заслужава. Ама то виждаш какво е в България – не само в нашия бранш, ами въобще!..

– Е, ти миналата година си имаше и семейни неприятности, така че сигурно чувствителността ти е била по-изострена…
– Може и така да е било.

– Апропо, как са отношенията ти с жена ти?
– В процес на развод сме, но ми е изнесла цялата покъщнина. За около 30 000 лева неща. Прибрах се един ден и влязох в празен апартамент! Използвала е, докато ме няма, и е изнесла всичко – голи стени остави!

– А ти как го позволи това?
– Ами аз имах забрана и тя го прави 3 дни преди да изтече забраната.

– И техниката ти ли е взела – ти сигурно имаш това-онова за работата си?
– Всичко! Освен играчките на децата, струпани в средата на стаята – за да ми напомнят за малкия и да страдам. Такава й е била целта. И си я постигна! Занесла си е всичко в Перник и се прави на голямата импресарка, с един дъртак от Перник – Люстам, който се прави на голямата работа. Ходят и правят някакви лазерни шоута, хората говорят, че и мамят с фалшиви фактури. Той е отдавна в бранша тоя – Любомир Стаменов – Люстам. Ама виж какво се получава – аз й отворих очите на жена ми и й направих фирма, а тя виж с какво ми отвръща! Хвана се с тоя 70-годишен дъртак и се изживява като големия импресарио – обикалят общините двамата и се правят на голямата работа…

– От колко време не си виждал детето?
– От 8 месеца.

– Аз, доколкото знам, той е Васко-джуниър, носи името ти, нали?
– Да, и той е Васко Лазаров. На 7 е в момента. Няма защо да ти обяснявам какво изпитвам като не мога да го виждам!…

Блиц интервю на Еми МАРИЯНСКА