Нели Колева: Тълкуване на Лична година 2 в нумерологията

1
Добави коментар

Лична година 2 в голям процент е свързана с просперитет, стабилизация в работен план. Човек доста по- лесно си намира подходящата работа, която да го устройва, така че да е доволен.

Личния живот на всеки човек, намиращ се в лична година 2  дава големи шансове свързани с влюбване, с поява на любим човек в живота,  с изживяване на любовни мигове и трепети, които носят незабравими преживявания, понякога прерастващи в сериозно обвързване, съвместно живеене или брак. Как ще се прояви лична година 2- изцяло зависи от нашия личен, персонален, индивидуален нумерологичен хороскоп.

Лична година 2 – професионален план:

Лична година 2 е изключително стройна, преуспяваща, даваща материални блага. Това може да са финанси заработени както от нас самите, така също и от други хора с които влизаме в определени отношения.
Хората имат натрупан опит от предходната лична година (1 и от всички предходни лични години, ако сме над 40 години). Година 2 дава мобилизация на нашия жизнен потенциал, концентрация, голяма енергия и добра реализация. Всичко, което сме придобили като умения, знания, квалификация и опит от предишно време, сега имаме перфектния шанс да го използваме и доразвиваме. Ако направим съпоставка с предишната лична година 1, определено можем да кажем, че лична година 2 е много по – успешна,  градивна и стабилна.

През лична година 2 човек е жизнен, енергичен и активен. Усилията са му насочени към още по–голяма стабилизация и съвършенство в своята област. Тази година е свързана с разширение и трансформации, които носят доста позитиви в областта ни на развитие. Човек е настроен да се усъвършенства и квалифицира. Търсят се нови методи и средства в една коренно различна професионална атмосфера.

В година 2 индивидът е благосклонен да предава своя натрупан опит на други хора в същата сфера на развитие. Годината би могла да даде също така работа свързана в съдружие. В тази година човек е амбициозен, упорит, дисциплиниран. Не си губи времето напразно, стриктен и доста отговорен. Година 2 не е свързана с финансови загуби. Не би могъл да изпадне в депресивни състояния или отчаяние.

Лична година 2 – емоции:

В емоционален план лична година 2 дава големи шансове на всеки човек – от към поява на влюбване, привличане, харесване, изграждане на хармонични отношения с партньор до нас. Тя ни дава алтернатива не само да срещнем любим човек, но и да изградим сериозна и перспективна връзка. Ако по стечение на обстоятелствата сме сами и необвързани- попадайки в лична година 2- процента да срещнем подходящ човек с когото да имаме хармонични отношения е завишен. 

Лична година 2 е подходяща не само за влюбване и емоционални трепети. Попадайки в Лична година 2, човек по-често решава да направи крачка към поемане на сериозни отговорности и създаване на дом, семейство. Дали това е брака ни, зависи от нашия личен хороскоп

Интересно за  Лична година 2 е:

Подобно на лична година 1, и в тази година, независимо дали сме обвързани в брак, съвместно живеене с човек, отново ни се дава шанса за емоционални преживявания (в повечето случаи това се случва при наличие на дълга връзка, брак).

Какво трябва да знаем за Лична година 2?

В зависимост от нашия личен, персонален хороскоп, Лична година 2 не винаги ни дава възможност да срещнем любим човек, така че да има силно, магнетично влюбване и стабилност, хармония в отношенията.

Преместване в друго населено място, имотни придобивки:

Лична година 2 се свързва с преместване в друго населено място, но процента не е завишен. Желателно е да се прави само ако има външни обстоятелства, които го изискват или ни притискат. В лична година 2 можем да пристъпваме към  имотни придобивки, към инвестиране.

Водене на съдебни дела, процедури:

В Лична година 2 късметът не върви с нас, относно водене и печелене на съдебни дела и принципно всичко свързано с институции. Възможно е отлагане, забавяне във времето. Като цялостна характеристика Лична година 2 е година на разгръщане на нашия потенциал. Финансовите постъпления са добри. Лична година 2 е година на финансова стабилизация и пълен успех.

Вижте също:Нели Колева: Тълкуване на Лична година 1 в нумерологиятаНели Колева: Как ни въздейства Лична година 11, когато сме под влиянието й?Нели Колева за числото Жизнен път в Нумерологията

Телефони за контакти с Нели Колева:

0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net www.nelly-koleva.com

12.07.2013/ Нели Колева