Депозити с бъдеще от БНП Париба (видео)

1
Добави коментар
mirraga
mirraga

Депозити с бъдеще от БНП Париба (видео)

12 юли 2013 | 12:02

3551

„Депозити с бъдеще“ са вече активни. БНП Париба стартира първите изцяло дигитални депозити чрез www.deposits.bnpparibas.bg.

Иновативната концепция на новата платформа цели да посрещне нуждите и очакванията на българския потребител, който живее модерно и иска да има достъп до спестяванията си навсякъде и по всяко време.

„Клиентите на БНП Париба поставят сигурността на първо място. А лихвените проценти са допълнителен стимул. Все пак нашето желание е да предложим на клиентите ни доста атрактивна лихва,“ – коментира Ханс Бруке, ръководител на БНП Париба за България.

„Нашата мисия е да комбинираме най-модерната и сигурна технология с възможно най-високо ниво на обслужване на клиентите, като същевременно се възползваме от финансовата стабилност на БНП Париба. Основната ни цел е да изградим и поддържаме дългосрочни отношения с клиентите ни. Това е в основата на нашия бизнес модел“.

За да отбележи стартирането на новия дигитален проект в България, на 11-ти юли БНП Париба откри и първия по рода си „Concept Store“ в сградата на банката в София. Мястото е създадено с цел да предостави на клиентите една приятна и уютна атмосфера, така че да се превърне в уникална локация за срещи и различни събития.

„За нас е важно да посрещнем клиентите и да ги предразположим към ползването на онлайн платформата. Това е дигитално преживяване, но по много човешки начин. Ние се стараем да останем човечни в дигиталната ера. В тази връзка, изградихме център за обслужване на клиенти, който да предостави високо професионална услуга по телефона,“ – каза Жослин Тома-Вукович, мениджър на Бизнес линия Депозити в банката.

БНП Париба е с рейтинг А+ от Standard & Poor’s, А2 от Moody’s и А+ от Fitch, което я прави една от банките с най-добър рейтинг в света и с най-високия рейтинг сред банките, които присъстват в България.

През последните месеци банката получи множество престижни награди от международни медии за стабилността си и финансовата сила, която представлява. Една от тях е Банка на годината 2012 от International Financial Review – издание на Томсън Ройтерс за финансовата индустрия.

Етикети:

бнп париба,
депозити,
ханс бруке,
жослин тома-вукович

1 харесват тази статия

0 не харесват