Съвременните трактори се нуждаят от модерни гуми

2
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

 
1
2
3
4
5

(1 глас, оценка 5.00 от 5)

Trelleborg и Massey Ferguson заедно ще осъществят в Европа с пътуващата изложба European Super6 Demo Tour.

Trelleborg съобщава, че съвместно с производителя на селскостопанска техника Massey Ferguson ще присъства на Massey Ferguson Super6 Demo Tour – пътуваща изложба, която ще представи тракторите Massey Ferguson на десет ключови пазари в Европа.

Събитието, укрепващо стратегическото партньорство на Trelleborg с водещият световен производител на селскостопанска техника, ще позволи на Trelleborg да представи своите последни иновации.

„След Великобритания, Австрия, Норвегия, Белгия и Швеция изложбата Super6 Demo Tour ще посети Италия, съобщи Паоло Фогагноло, регионален управляващ Trelleborg Wheel Systems в Италия и Гърция. На изложбата Super6 Demo Tour е представено най-новото поколение трактори Massey Ferguson с гуми Trelleborg. За първи път имаме възможност да видим трактор MF 8690 DVT Exclusive с гуми Trelleborg TM1000 High Power IF 710/75R42 и IF 650/60R34. Всички гуми са разработени по технологията Trelleborg Blue Tire и отговарят напълно на изискванията на модерната мощна земеделска техника.”

Според представителят на компанията, тракторите Massey Ferguson снабдени с гуми Trelleborg, съчетават доказаните и най-модерните технологии с най-новите енергийно ефективни двигатели и комфорт на движение. Поради широката контактна повърхност гумите Trelleborg предоставят превъзходно сцепление, като същевременно намаляват вредните емисии и разхода на гориво.

Както отбелязва мениджърът по продажбите за Massey Ferguson в Италия Джанлука Джерарди, компанията е много доволна от поредната възможност за укрепване на отношенията между Massey Ferguson и Trelleborg. „Ние имаме едни и същи възгледи за по-нататъшното развитие на селското стопанство, и двете компании са наясно с ефективността на нагледните демонстрации на възможностите на своите продукти за подобряване на прекия контакт с крайните потребители.” – заключава той.