Назначиха нов зам.-директор на НАП

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Галя Димитрова е новият заместник – изпълнителен директор на Национална агенция за приходите (НАП), съобщиха от пресцентъра на НАП. Новата зам.-изпълнителна директорка отговаря пряко за бизнес процесите и оперативните дейности в агенцията, сред които контрол, събиране, обслужване, ревизии.

Г-жа Димитрова оглавяваше до момента териториална дирекция „Големи данъкоплатци и осигурители” (ГДО) на НАП. Ръководството на ГДО се поема от г-жа Койка Янева, която е дългогодишен служител на НАП и е била директор на структурата от 2006 г. до 2009 г.

Досегашният зам.-директор на НАП Илиана Христова е назначена за директор на териториалната структура на НАП в София. Г-жа Христова започва кариерата си в НАП през 1995 г. като данъчен инспектор в данъчно подразделение в столицата. През годините последователно е била главен данъчен инспектор, главен инспектор по приходите, началник отдел „Координация“ в дирекция „Контрол“ на столичната НАП. Преди назначаването си за директор на софийската дирекция на НАП, Илиана Христова беше директор на дирекция „Контрол“ в структурата.

Етикети:

НАП | зам.-директор | Галя Димитрова