“Сървайвър” на Би Ти Ви отива в Камбоджа

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Актьорът Владо Карамазов беше водещ на предишните издания на “Сървайвър”.

СНИМКА: АРХИВ

Кох Ронг – вторият по големина остров в Камбоджа, е смайващо красив. Вероятно затова освен в притегателно място за туристи се е превърнал и в локация, експлоатирана от телевизионната индустрия. През март например там отиде екип на френската телевизия TF1, за да заснеме свой вариант на „Сървайвър“ – известното риалити шоу за оцеляване.

Там вероятно ще снимат и хората на Евтим Милошев и Любо Нейков. Продуцентската им компания „Дрийм тийм“ ще работи това лято върху петия сезон на „Сървайвър“. Съвсем скоро Милошев се върна от Камбоджа, където разгледа възможните места за правене на тв шоу.

След 4 години прекъсване Би Ти Ви отново ще излъчи рейтинговото шоу. Последното му издание бе заснето през 2009 г. във Филипините, но бе белязано от смъртта на един от участниците. По време на снимките от инфаркт умира кметът на Раднево Нончо Воденичаров.

Колкото е красив камбоджанският остров, толкова е и опасен. На него живеят тигри, отровни змии, крокодили. За разнообразие има слонове и маймуни.

Би Ти Ви ще продължи с екзотичния риск и в още едно риалити – съвсем новото „Африка“. В момента телевизията само загатва за него с тайнствени реклами, които силно напомнят кадри от забавния филм „Боговете сигурно са полудели“.

В новото за българския ефир риалити известни лица ще бъдат откарани край водопада Виктория на границата между Замбия и Зимбабве. Там ще оцеляват кой както може. Шоуто ще се снима от продуцентската група „Паприка латино“, част от която е собственост на MTG – компанията, която притежава Нова тв.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти