Скрити камери за видеонаблюдение

2
Добави коментар

Видеонаблюдението стана част от ежедневието на голяма част от българските предприемачи. Това е сигурен начин да подобрите системите за сигурност, чрез използването на мини скрити камери. С така осигурената видимост, можете да наблюдавате всички свои обекти, без значение къде се намират.

Разбира се има най-различни видове скрити камери за видеонаблюдение, както и голямо разнообразие от цени. За Вас остава да изберете най-добрите и качествени, които да отговарят на изискванията ви за сигурност и надеждност.

В следващите редове ще ви дадем информация кои видове скрити камери се използват най-често.

IP мини камери
Обикновено се използват за видеонаблюдение през нощта и се инсталират с външен монтаж. Съдържат елементи от скритите камери и инфрачервени тела за осветяване.

Обикновени скрити камери
Известни са още като микро мини скрити камери. Добра идея за вояйорство. Монтират се в предмети като вази, химикалки, часовници и други подобни.

Куполни камери
Наричат се така, защото формата на корпуса им е като купол. Използват се когато има сурови атмосферни условия, защото са водоустойчиви и не събират прах. Доста дискретни и сигурни средства за видеонаблюдение.

Варифокални камери
Варифокалните камери са добра алтернатива за промяна на фокуса. Ако се наложи, обектът може да се види в близък план.

Бокс камери
Бокс камерите обикновено се използват за по-близък фокус на обекта. Подходящи са за банки или бензиностанции.