Илиян забремени бивша на Коцето!

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Бъдеща майка обаче не е доскорошната му годеница Белла, а нова изгора – Камелия. “ШОУ” научи, че тя е бивше гадже на неговия колега и приятел Константин, а още по-интересното е, че именно Коцето я запознава с Тупалката! Само допреди няколко месеца Илиян разправяше в интервютата си, че няма нова жена в живота си и допуска възможността отново да се събере с годеницата си Белла. Припомняме, че двамата се разделиха през есента на 2012-та, без да обявят причината за разлъката си.

Любопитен момент е, че контактите на Илиян и Камелия датират от лятото на миналата година – когато той я взима да участва в клип към парчето „Ню Йорк“. Месец-два по-късно се разделя и с приятелката си Белла… Дали изневяра е в основата на раздялата им обаче, така и не става ясно, независимо че фактите около запознанството на певеца с Камелия са достатъчно красноречиви.

Новата любима на фолкпевеца Камелия Радева е танцьорка от балет „Нова“. Освен това е и носителка на титлата „Мис секси българка“ за миналата година. Бебето на Красавицата и Звяра се очаква да дойде на бял свят в края на годината, а за следващото лято Илиян и бъдещата родилка замислят да вдигнат сватба.

Припомняме, че преди време клюки във фолксредите преписаха на фолкпевеца незаконно дете – от бивша танцьорка в столично заведение. „Ако имах дете, за какво ми е да го крия!? На тази тема се говори вече от много време, но в нея няма и капка истина“, бе единственият коментар тогава на певеца, въпреки снимките, които майката извади на бял свят.