Димитров стана главен секретар на областта :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана…

1
Добави коментар

Областна администрация Враца вече си има и главен секретар – Слави Димитров, научи tribali.into. Информацията ни бе потвърдена от областния управител Венцислав Василев, който заяви, че Димитров встъпил в длъжност от днес, а назначението му е много добър избор.
Слави Димитров е роден на 1-ви октомври1974 г. във Враца.
Средното си образование завършва в местното СОУ „Христо Ботев”, а висше – във Висше военно общовойсково училище „Васил Левски”- Велико Търново със специалност „Технология на полимерите”, магистър инженер-химик.
Работи като офицер в Българската армия в гарнизоните на Горна Оряховица, София и Враца. До 23 април 2012 година е заместник-началник на военен гарнизон Враца. От 24 април 2012 г. го назначават за началник сектор „Рибарство и контрол”във Враца към Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури, а от днес е главен секретар на областта.
За Димитров, Василев разказа, че е човек който има опит и ще може да се справи с всички административни предизвикателства в работата си. Според Василев, главният секретар няма политически пристрастия, а назначението му е извършено чрез прехвърляне от рибарската служба.

 

17-07-2013 г. 16:11 ч. | прочетено: 2100, коментари: 20 |