BSIBG – мебели за училища и детски градини

1
Добави коментар

„Българска училищна индустрия“ – BSIBG

5.00 / 5

5

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5

29 гласa, 5.00 ср. рейтинг (99% резултат)

“Българска Училищна Индустрия” ООД има дългогодишен опит в проектирането, производството и доставката на артикули и мебели за училища и детски градини. Ние сме вашият коректен партньор, на когото може да се доверите за изработката на пълното или частично обзавеждане на всяка детска градина или пък училище. За нас няма тайни в производството на качествени, здрави и удобни детски легла, ученически гардеробчета или пък столчета! Убедете се сами!

Бяла дъска с подвижна стоика

Prev

Next

При нас ще намерите огромно разнообразие от обзавеждане за детски гради и ясли. Нашите мебели, които могат да бъдат изработени и по индивидуални проекти, ще задоволят всяко ваше изискване за качество и удобство. Ние сме сигурни, че мебелите, измайсторени от нашите опитни специалисти, ще направят вашата детска градина още по-уютна и желана. Поръчвайки обзавеждането за детската градина от нас ви гарантира най-високо качество на изработка и здравина всяко столче или легло, излезнало от нашия производствен цех.

Образователният процес е комплексно начинание, което редом с добри и опитни преподаватели, изисква и подходяша среда за провеждане на училищните занятия. Ние сме се специализирали в производството на мебели за училища от най-високо качество и ергономичност. За пълноценното провеждане на учебните часове ние ви предлагаме голям избор от мебели и пособия:

Различни модели от учебни маси
Ученически чинове за различни по характер занимания ( групови или индивидуални)
Ученически гардеробчета
Специализирани лабораторни и модулни маси
Както и много други допълнителни решения за улесняване на учебния процес като стативи за рисуване, учебни дъски и още много други артикули!

С мебелите за училища от “Българска Училищна Индустрия” ООД вие като директор ще бъдете сигурни, че те ще издържат и на най-интензивната употреба за дълго време. Ние ви гарантираме това с използването на висококачествени материали, майсторска изработка и съвременен дизайн. Ние ви доставяме мебели, с които се гордеем и дори използваме вкъщи!

Ако пък ви трябва фирма, която да сбъдне мечтите ви за интериорния дизайн в дома, ние ще направим мебелите за вашия дом по индивидуален проект. А защо и да не ви дадем и идеи за мебели, с които вашият дом да стане едно уникално място? Ние сме напълно готови да вземем един проект от чертожната дъска и да го превърнем в реалност за рекордно време. И всичко това идва с нашата гаранция за качество.

Вашите идеи за обзавеждане, изпълнени от нас

“Българска Училищна Индустрия” ООД е семеен бизнес, който държи преди всичко на това, нашите клиенти да останат доволни и да се радват да ни препоръчат на техни колеги и приятели. Ние знаем колко е важно мебелите в един дом или пък училище да са подходящите мебели. Ние сме сигурни, че при нас ще намерите всичко, от което се нуждаете:

Мебели за училища (начални, средни и висши)
Обзавеждане за детски градини и ясли
Спортни пособия за детски градини и училища
Административно и офис обзавеждане
Мебели за дома – кухни, дневни или пък спални

И дори и да не намерите това, което търсите, ние ще превърнем вашите идеи в реалност, първо на чертожната дъска, а след това и в нашия модерно оборудван производствен цех! Заложете на качеството и модерния дизайн за мебели. Поръчайте от “Българска Училищна Индустрия” ООД!

Можете да привлечете повече клиенти, като довършите профила си на 100% от тук.

Етикети: доставка на мебели, интериорен дизайн, лабораторни маси, мебели за администрация, мебели за детски градини, мебели за дома, мебели за училища, обзавеждане на детски градини, офис обзавеждане, стативи за рисуване, учебни маси, училищно обзавеждане