Алисия и Ники купонясват с Преслава и Бирмата!

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Алисия и Ники Михайлов, които се събраха тихомълком след неколкоседмична раздяла, купонясваха през уикенда с Преслава и Жоро Бирмата в култовото заведение “Час Пик” в Слънчев бряг, видя с очите си човек на “ШОУ”, командирован в морския курорт!

Докато новината, че са се разделили, още се търкаля в медийното пространство, фолкпевицата и футболистът отново се събраха, без да го обявяват публично, и карат “втори меден месец” на Сънито. През уикенда, настанили се на съседни ВИП-сепарета, Ники и Алисия и Преслава и Жоро Бирмата бяха най-поздравяваните от диджея двойки в “Час пик”. По една време изпълнителката на “Водка с утеха” дори лично взе микрофона, за да поздрави колежката си и новата й-стара половинка Михайлов. На ушенце им попяха и Борис Дали и Галена, които бяха гвоздеите на чалга-партито. Гардовете на Бирмата и тези на Малката Перука зорко бдяха за папараци и избутваха всеки фотоапарат или мобилен телефон, насочил обектив към двете лични двойки.

Според морски хроникьори Ники и Алисия се крият в затънтен, но луксозен хотел в Обзор, където било пълно с чужденци. Въпреки усилията им да се скатаят от клюкари обаче, персоналът веднага ги изклюкари на медиите. Според информаторите Алисия и Ники се държали доста влюбено и се обръщали един към друг с „Пате“ и „Любов“. Все пак певицата и вратарят се стараели да не привличат вниманието и упорито се криели от хорските очи. „Чух Алисия да си говори на висок глас с приятелка край басейн, че с Ники са се събрали и звучеше много щастлива от факта. Ядосва се само, че Михайлов държал все още да не се разчува за връзката им“, разкри човек от персонала на хотела.

Припомняме, че тези дни фолкпевицата имаше участие в курорта, а Ники е в отпуск, докато уговори условията по новия си договор с „Фиорентина“. Не става ясно само защо националът и певицата крият любовта си и лъжат в медиите, че са разделени.

Слънчев бряг,
Анелия ПОПОВА