Кали говори откровено за третата си бременност

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Кали говори откровено за третата си бременност

Певицата Кали ще става майка за трети път от трети мъж

Поп фолк певицата и водеща Кали е влюбена и бременна. Последният й любим е туроператорът Владо. 37-годишната изпълнителка е бременна в третия месец. Другите й две деца са от двама други мъже, но това по никакъв начин не притеснява нахаканата Кали. Тя се чувства добре и затова взима толкова много участия. Кали сподели, че въпросът за сватба с мъжа, от когото е бременна, не я вълнува и по никакъв начин не е на дневен ред. „В днешно време, кой се жени бе?“ бе коментарът на Кали. Вълненията на Кали се въртят изцяло около децата и бременността й: „В третия месец на бременността си съм и още не може да се каже дали ще е момиче или момче. Най-важното обаче е да е живо и здраво, полът не е от значение. Искам да имам три живи и здрави деца! Имам две страшни момчета и изобщо не страдам от това, че не съм им връзвала панделки. Не ми липсва изобщо това.“ сподели Кали пред ШОУ.

Кали и Владо

Често се коментира фактът, че децата на певицата имат различни бащи. Ето на какво мнение е тя относно клюките: „Не ме интересува какво говорят хората, наистина! Децата са си мои, живеят си при мен, никой не ми помага за тях. Не съм ги родила от трима различни, за да взимам пари от трима мъже. Нищо не взимам, гледам си сама децата! Всеки да си мисли каквото си иска, не мога да се боря с това. Всичко, от което се интересувам, е да съм жива и здрава аз, децата ми, да се справям със сметките си, да се справям с работата си. Който си няма работа или личен живот – да се занимава с мен!“ цитират от БЛИЦ.
Кали е безкрайно щастлива майка на 13-годишния Жорко и 4-годишния Марк, дали ще има още едно мъжко попълнение или ще се радва на момиченце, ще ви съобщим веднага щом тя издаде!

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: