Подсъзнанието може всичко – Джон Кехоу

11
Добави коментар

00:16
//

0
коментара

//
Katya Vicheva
// Category:

21
,
century
,
Mind
,
power
,
prilojna psihologiq
,
Всичко
,
Джон
,
изтегли
,
Кехоу
,
книга
,
Може
,
онлайн
,
Подсъзнанието
,
психология

//

Подсъзнанието може всичко

Джон Кехоу

Книгата “Mind power into the 21 century“ на John Kehoe или на български това е: “Подсъзнанието може всичко“ е световен бестселър, променил живота на милиони хора по света. Авторът й Джон Кехоу /John Kehoe/, канадски писател, е разработил нещо простичко, но гениално – как е възможно да овладеем невероятната сила на мисълта в наша полза. След като прекарва продължително време далече от цивилизацията – в горите на Британска Колумбия и Северозападното крайбрежие на Тихия океан, той изучава и анализира вътрешните механизми на човешкия мозък. Вече 30 години оттогава, той обикаля света, обучава стотици хиляди души и консултира безброй корпоративни гиганти относно силата на мисълта, успеха, парите, човешкото щастие. Неговите лекции се ползват с колосален успех в цял свят, а книгите му са сензация навсякъде, оглавявайки класациите за бестселър. А както пише сп. “Sunday Dominion Times“ – “Има гениалност, сила и магия във всеки от нас, Джон Кехоу ни показва как да ги събудим“. Просто авторът ни убеждава на 100%, че “това, в което вярваме, влияе върху това, което се случва!“. Смятам, че тази ценна книга може да накара и най-големия скептик да повярва в собствените си сили и възможности. По изумителен начин той кара читателя още от първите странички на своите книги да се слеят с матрицата на Вселената и се изпълнят с огромна вяра в себе си. Създадено като методика, обучението очертава смела стратегия за това как да променим личния си живот, работата и обществото. Чрез убедителни примери авторът доказва, че НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА, защото чисто физически във Вселената всичко е ЕНЕРГИЯ . Човешките мисли – също.

“Мислете така, сякаш всяка ваша мисъл с огромни огнени букви е написана на небето и се вижда от всекиго – то си е така!“ казва Кехоу.

“Вашите мисли са много по-могъщи, отколкото предполагате, и всеки мисловен образ е реална сила. Така че – мислете за всичко с най-хубавите чувства, на които сте способни и вярвайте, че вече сте получили това, което силно искате!“

Да, наистина ще възкликвате всеки ден “Няма невъзможни неща!“, но задължително си повтаряйте още: “Всеки ден във всяко едно отношение положението става все по-добро и по-добро!“.

Та нали вярата в доброто движи прогреса на човечеството! Издигнете в култ това Добро, което е в другите и в самите вас, обичайте себе си, другия до вас и всяка молекула на Вселената! Тогава подсъзнанието ви ще се пробуди, ще накара интуицията, сетивата, дори и вашите сънища да се впрегнат да променят живота ви.

Смело получавайте това, в което вярвате, ценете всичко и всеки! Не забравяйте, че всяко човешко същество е уникално, специално и заслужава уважение, щастие и изобилие от земни блага!

Приятно четене на “Подсъзнанието може всичко“!