Дневен хороскоп Водолей | хороскоп за днес Водолей | хороскоп за деня Водолей | Хороскоп

1
Добави коментар

Дневен хороскоп зодия Водолей

Ето какво е предопределила съдбата за днес, 17 април 2015, петък за зодия Водолей …

Днес правилно предприетите от вас ходове в професионалната сфера ще ви донесат значителна стабилност и в службата. Стремете се да следвате отличната организация в работата си.

Ако ви предстои да направите избор помислете дали разполагате с достатъчно информация по въпроса. Денят е благоприятен за пътуване. Подходящо време за взимане на кардинални решения.

Днес звездите ви предупреждават да не проявявате суета. Полезни са ястията с пилешко месо и картофеното пюре. Ако се изцапате – очаква ви материална загуба.

Изтегли си късметче за деня

Водолей
Водолей са свободолюбиви, интелектуални търсещи …
Мотото в живота на Водолея е: „Човек е свободен толкова, колкото сам може да си позволи.“
Девиз: “Аз съм мярката на нещата!“

Елемент: Въздух
Характеристика: Неподвижен, мъжки, положителен
Планета: Уран
Благоприятни партньорства: Лъв, Везни, Близнаци, Водолей
Неблагоприятни партньорства: Овен, Скорпион, Рак, Дева
Щастливи числа: 2, 13
Ден: Събота
Сезон: Зима
Цвят: Зелен
Камък: Кехлибар, тюркоаз, сапфир, розов топаз, аквамарин

Още нещо за ВОДОЛЕЙ

Водолеят сам си измислил това име, иначе бил просто поливач. Поливал лехите в градините, нощем миел улиците с маркуч. Нарекъл се “водолей”, защото искал всичко да звучи красиво. Не казвал “слънцето”, а “бляскавия господар на небето”, луната величаел като “бледолика нощна красавица”, а звездите – “искри от божествения огън”. Веднъж влязъл в хлебарницата и си поискал от “онова ухаещо чудо, което се получава от зрелия полски злак”. Хлебарят помислил, че му се подиграва, и го изгонил. Така водолеят си останал гладен, но и глада си нарекъл “неясен копнеж към недостижимото”.

ПОУКА: Красотата може би ще спаси света, но едва ли ще нахрани гладния.

Характеристика на зодия Водолей | Годишен хороскоп Водолей | Любовен хороскоп Водолей
Представителите на зодия Водолей са много добри анализатори и извличат винаги полезното. Имат гъвкав ум и голяма сила на съсредоточване. Решителни, упорити и често спорят. Те са много общителни и имат много приятели. Зодия Водолей могат да бъдат нетактични, независими, толерантни, бунтовно настроени, дистанцирани.