Дневен хороскоп Риби | хороскоп за днес Риби | хороскоп за деня Риби | Хороскоп

1
Добави коментар

Дневен хороскоп зодия Риби

Ето какво е измислила съдбата за днес, 17 април 2015, петък за зодия Риби …

Днес пътувайте и се забавлявайте както намерите за добре. Действайте целенасочено и безкомпромисно, за да осъществите мечтите си. Финансовото ви положение ще бъде сравнително стабилно.

Запазете спокойствие и не откликвайте на всеки опит да бъдете разконцентрирани. Търсещите работа да бъдат по-напористи. С физически упражнения ще избегнете стреса в ежедневието си.

Откриват ви се възможности за успешен бизнес. Ако повредите уред, с който работите, очаква ви емоционален разговор за уточняване на отношения.

Изтегли си късметче за деня

Риби
Риби са чувствителни, състрадателни, мекушави…
Мотото в живота на Риби е: „Всеки трябва да си получи заслуженото.“
Девиз: “Заедно можем повече!“

Елемент: Вода
Характеристика: Подвижен, женски, пасивен, отрицателен
Планета: Нептун
Благоприятни партньорства: Риби, Рак, Телец
Неблагоприятни партньорства: Водолей, Скорпион, Дева
Щастливи числа: 3, 7
Ден: Четвъртък
Сезон: Зима
Цвят: Тъмно син
Камък: Перли, лунен камък, хризолит, александрит, бисери, аметист

Още нещо за РИБИ

Рибите са толкова суеверни, че нищо не хапват, без да се посъветват със звездите. Една от тях видяла вкусно водорасло, от ония, дето приличат на къдраво зеле, но хороскопът й показвал неблагоприятен за водорасли ден. После открила апетитна попова лъжичка, но и нея оставила на мира – разположението на звездите й забранявало такива деликатеси. Внезапно забелязала червейче. Хороскопът сочел, че точно сега е моментът. Рибата нагълтала червейчето – и полетяла нагоре, закачена на кукичката на въдичаря. Защото въдичарят също се бил посъветвал със звездите и те му предрекли благоприятен за риболов ден.

ПОУКА: Не играй по гайдата на оня, който свири в съседното село!

Характеристика на зодия Риби | Годишен хороскоп Риби | Любовен хороскоп Риби
Представителите на зодия Риби са чувствителни, впечатлителни, променливи, мечтатели, изпълнени със съчувствие, проницателни, небрежни, зависими. Поддават се лесно на чужди влияния. Обичат да живеят в света, който те са си измислили. Рибите могат да бъдат прекрасни изпълнители във всички области на изкуството. Имат много развито въображение. Зодия Риби често не виждат слабостите на човека, когото обичат.