Иван Сълов разболя Васко Василев :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин новини

1
Добави коментар

Прогнозата на информационна агенция „Трибали“ от миналата сряда за развитието на отношенията между новият директор на служба „ТСС“ към сигурността на АЕЦ Козлодуй Иван Сълов и началника на служба „Превенция“ Васко Василев се сбъдна. Още тогава беше ясно, че няма как да работят заедно бившият директор на врачанската областна дирекция на полицията Сълов и бившият началник на РПУ-то Василев. От години между двете ченгета има тежък конфликт, който тогава завърши с уволнението на Василев и поредица от съдебни дела между двамата.
На оперативката миналата сряда, когато е бил представен бай Иван, новият началник в прав текст заявил на Васко Василев, че неговия отдел ще бъде закрит като ненужен. Новината подействала толкова тежко на Василев, че той още на следващия ден се разболял и вече е в болнични. Заедно с него, от закрития отдел ще бъдат уволнени още 6-7 човека, които са назначени по желание на Василев.

23-07-2013 г. 10:06 ч. | прочетено: 1608, коментари: 7 |