BMW Серия 4 с M Performance части | Topgear.bg

1
Добави коментар
interesnooo
interesnooo

Серийната Серия 4  Coupe е една от най-очакваните коли на тазгодишното автомобилно изложение във Франкфурт. BMW знае това много добре и се възползва от момента да увеличи интереса към новия си модел, като разкри опционалните M Performance компоненти, които могат да бъдат поръчани за заместника на Серия 3 Coupe.

От официалните снимки лесно може да ви се набие на очи цялостния спортен екстериор, включващ нови детайли като карбонов преден сплитер, нова предна броня и по-широки въздуховоди. Джантите също са по-големи и са решени в черно, съчетаващи се с останалите черни акценти по M Performance пакета, включващ още карбонови корпуси на страничните огледала.

Спортният дух е присаден и в задната част, където откриваме изразен дифузьор, карбонов спойлер и хромирани накрайници на генерацията. Интериорът на Серия 4 Coupe може да бъде подсилен с M Performance волан (с вграден диоден оборотомер), карбонова облицовка около и върху скоростния лост и ръчната. Освен това салонът може да бъде екипиран със спортни седалки, стоманени педали и M Performance стелки.

Но M Performance компонентите не засягат единствено екстериора и интериора, пакетът може да предложи и силов тунинг. Модификацията от снимките тук е 435i, разполагаща с 3,0-литров турбо 6-цилиндров двигател, който може да получи допълнителни 30 к.с. и 50 Нм, като общо стойностите достигат 336 к.с. и 450 Нм. M Performance може да напомпа леко и BMW 420d с 16 к.с. и 39 Нм, получавайки 195 к.с. и 418 Нм за неговия 2,0-литров турбо дизел. От друга страна BMW 428i може да получи свежи 27 к.с. и 39 Нм, или общо нейният 2,0-литров бензинов мотор да генерира 269 к.с. и 389 Нм.