Един невероятен ден! Катерене в местност „Комините“, Витоша само за 60 лв.вместo 120 лв. с 50% отстъпка от Outdoor Bulgaria!

1
Добави коментар
docka
docka

Условия на офертата

– Валидност на ваучера до 25.09.2013 г.

– Задължителна предварителна резервация на телефон : 0988959752

– Задължително показване на разпечатан ваучер от Grupo.bg!

– Програма катерене се провежда на „Комините“, Витоша от 10ч до 17ч. Максимален брой хора 20. Включва инструктаж и начално обучение и запознаване с основен алпийски инвентар. Катерене по маршрути с различна трудност, подходящи за всекиго. Изискваме задължителна застраховка и медицинско удостоверение за клинично здраве. При липса на един от тези два документа, не можем да обслужим клиента. Застраховка предлагаме на място.

Ваучерът включва:

– скално катерене в местност „Комините“

Пътят е един и той е нагоре! Капчици пот се стичат на тънки струйки по опънатите като корабни въжета мускули, пулсът е забързан от дозата адреналин – в големи порции! Светът е различен отгоре, а тонусът и самочувствието са на макс, благодарение на вярата в собствените сили и стремежа за успех! Това е скалното катерене – стъпка по стъпка се сливате в едно цяло с гордата скала и се учите да побеждавате – както в планината, така и в живота! 

Вземете ваучер за Катерене в местност „Комините“, Витоша само за 60 лв.вместп 120 лв. с 50% отстъпка от  Outdoor Bulgaria!

Ваучерът включва:

– скално катерене в местност „Комините“

Комините представляват три скални групи с максимална височина около 70 метра. Здравата андезитна скала предлага отлични възможности за скално катерене и затова по нея са прокарани много маршрути с различна категория на трудност.

Пътеката започва да се изкачва по големия улей покрай скалите и постепенно излиза над тях. Гледката е очарователна. На всеки вертикален метър ви очакват нови изненади – ту някоя причудлива форма на скалите, ту нов поглед към великолепната смесена гора в ляво, ту страхотна панорама към София. 

Стигнете до върха благодарение на Outdoor Bulgaria!