Ресторанти за сватба: Парк Хотел Берлин

4
Добави коментар
tedolina
tedolina

Рубриката с ресторантите предизвиква сериозен интерес сред нашите приятели и читатели. След прегледът на ресторант България, ресторант Панорама от парк хотел Москва, ресторант Царско село и ресторант Метрополитън, дойде ред на перлата на хотелите в подножието на северния склон на Витоша, а именно – парк хотел Берлин.

♥  Местоположение: Инанна рейтинг 6+/10 – Хотелът е доста отдалечен от почти всички църкви и ритуални домове. Неудобство е, защото дори да карате бавно, можете да загубите някоя кола с гости, непознаващи добре столицата. Плюсът е задължителен заради гледката.

♥ Интериор: Инанна рейтинг 10-/10 – Усещането за класа и лукс не може да ви напусне от входната вратата, през общите части, лоби бара, до ресторанта и ВИП салона. Единственият недостатък са дебеловратите момчета, ненапуснали 90-те, неизменна част от обстановката около лоби бара, които задължително малко ще ви пострахуват на влизане.

♥ Обслужване: Инанна рейтинг 7/10 – Когато разбрах, че за сватба от 70 човека ще се грижат петима (5!?) сервитьори, реших, че или управата на ресторанта има традицията да глези гостите си, или сервитьорите не са достатъчно квалифицирани. Уви, оказа се второто. Със сигурност двама от тях не биха ги пуснали дори да полират прибори в квартална пицария. Жалко за усилията и нервите на управителя. Изключителни комплименти за Кристиана, която освен перфектно свършената подготовка, показа невиждана отдаденост и съпричаност по време на тържеството.

♥ Качество на храната: Инанна рейтинг 6/10 – След приличната салата и страхотното предястие, основното беше изключително разочарование. Пилешката пържола от бут беше от няколко парчета с приличен вкус и съмнителен вид, което навежда за съмнения по-скоро към качеството на месото, отколкото към уменията на готвачите

♥ Съотношение количество / качество / цена: Инанна рейтинг 8/10  –  Луксът и интериорът на Берлин определно заслужават цената на кувертите им. Усилията на управителите също заслужава добри думи. Определено има какво да се желае обаче от храната и обслужването.

Общ Инанна рейтинг- 37/50

Бихме ли го избрали за нашата сватба?