Виж темата – Отзиви за хотел Вита Спрингс, с. Баня

2
Добави коментар
CHILIEV
CHILIEV

Хотел Vita springs се намира почти на средата между с. Баня и гр. Банско. карта

снимка от google street view

актуална снимка

P1060471.jpg (112.97 KiB) Прегледано 996 пъти

Басейна е минерален и е към 31-33 градуса. Басейна е доволно голям, като има и детско отделение. Водата изглежда супер чиста. Пускат се и външни хора срещу 5лв. Басейна е частично покрит и ако ще ходите се обадете да попитате дали са го открили или не (ако имате претенции). Според мен откриването му се състои само в махане на няколко полипропиленови платна от покрива на металната конструкция.

минуси: Самият хотел е голям, но доста странно недовършен. На много места се вижда полиуретанова пяна, която не е замазана. Дограмата по коридора просто е сложена и уплътнена. Кабелите от ел таблата просто излизат рошави навън и влизат някъде в стената. Има доста непочистени места. Тоалетните към басейна са си гадни. Има боклук, паяци и прахоляк във всеки ъгъл. Може би съм дребнав, но.. не, не просто не е почистено добре. Закуските, които са включени са си все същите всеки ден. Блок маса с пържени филийки и малко кекс. сирене, домати и краставици, шпек, кашкавал и хамбургски салам. Когато отидеш за 5 дни все ти се хапва нещо друго накрая. Чай, кафе, сок, корнфлейкс и мляко също има. Интересно беше, че чиниите със въпросните неща се зареждат с 10-тина парченца и докато не остане едно не се зареждат отново. Хигиената в стаята също е малко съмнителна. Чаршафите трябва да се огледат добре дали са сменени въобще. Съседно семейство направо си извикаха да им сменят чаршафите защото бяха сложени мръсни. Няма климатик, а понеже хотела е до шосе прехвърчат коли и други бръмчащи неща рано сутрин. Спането на отворен прозорец е кофти. На затворен – също. Няма и мухарници на прозорците, които така или иначе трябва да са отворени.

плюсове: Много спокоен хотел. Имаше не повече от 6-7 човека едновременно в басейна и това беше най-голямата навалица. А и те се разотиват. Водата е разкошна просто… и изглежда много чиста. Хотела е просторен, с доволно голям двор и лятна градина. Прясното мляко за закуска е домашно и много вкусно. Не е пренаселено и само на 2-3км от Баня и на толкова от Банско. Чаршафите се сменят на 2-3 нощувки или на следващо настаняване естествено. Добра идея е, че има пухкави халати за разхождане към басейна и обратно. Има сауна. Леглата представляват два дебели матрака един върху друг и дъска зад главите. Странно е, но много меко и удобно. Може да се ходи с домашен любимец. Цените в ресторанта са народни.

Апарт хотел Спа Вита Спрингс адрес: с. Баня, общ. Разлог, обл. Благоевград телефон: +359 897 854 504, +359 899 144 198 сайт