Извозване на контейнери за строителни отпадъци

1
Добави коментар
traiki333
traiki333

 

 Извозване на строителни отпадъци и материали с контейнери

 

 

Осигуряваме товарачи,контейнери и самосвали за извозване на строителни отпадъци.Предлагаме под наем контейнери за строителни отпадъци. Доставяме строителни и инертни материали със самосвали.Предлагаме транспорт на инертни и строителни материали. 

Повече от 10 години „Зашеви-Транс“ООД София,се занимава в областта на къртачни услуги и извозване на строителни отпадъци.  

 

Разполагаме с контейнери за строителни отпадъци с вместимост от 4 куб. и 7 куб.м.,извозваме строителни отпадъци със самосвали от 2 куб.м.2.5 т. до 4куб.м. 5т. ,доставяме строителни и инертни материали до вратата на Вашия дом,офис,вила. Къртачната дейност е не рядко опасна и много трудоемка,изискваща много познание и професионализъм – Ние знаем как да се справим.Предлагаме цялостни оферти кърти чисти извозва на достъпни цени. Дори и да звучи като клише,в наше лице ще намерите КОРЕКТНОСТ,БЪРЗИНА И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ,защото даваме всичко от себе си,за да спазим изискванията и на най-взискателните Ни клиенти! Най-важното за Нас е да останете доволни,като спечелим доверието Ви и бъдем Ваш коректен партьор. Не се колебайте,свържете се с Нас за каквито и да е запитвания.Работим без почивен ден! Контейнер от нас може да получите и с поръчка по телефона.