Лесни упражнения за стегнато коремче!

14
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Лесни упражнения за стегнато коремче!

Отделяйте по 30 минути на ден за гимнастика, за да имате секси стегнато коремче и дупе!

Не е казано, че трябва да правите стотици упражнения и да напрягате мускулите си, така че после да сте сковани от мускулна треска. Сигурно ще се уморите още първия път, но продължете с усмивка, започнете с гимнастика 10 минути, след два дни увеличете на 15 и така, докато стигнете до 30. Важно е да отделяте всеки ден по 30 минути за лесни упражнения, които да правите в началото по 2-3 пъти, а в последствие до 10 пъти.

Изберете подходящо място на земята, постелете някакво одеяло или чаршаф върху килима и…започваме!

Легнете по гръб, хванете краката с ръце и ги повдигнете, като едновременно с това отлепите и тялото си от пода. Опитайте се да пуснете краката и да се задържите така, като броите до 5 и отпуснете. По този начин свивате и отпускате мускулите на корема, на таза и на краката и те се стягат.
Легнете по гръб, сложете двете ръце зад тила си, свийте краката в коленете и се опитвайте да повдигате главата, като стягате коремните мускули.
Легнете по корем и се подпрете на лакти, повдигнете единия крак нагоре, колкото можете като го свивате в коляното. Повторете същото и с другия крак. Това упражнение помага за стягане не само на корема, но и на бедрата и дупето.
Застанете на пода на колене в кучешка поза. Започнете да изтласквате единия крак нагоре и назад без да го изпъвате в коляното. След това повторете с другия крак. Така сменяйте краката няколко пъти, докато достигнете до 10 повдигания с единия и 10 с другия крак, но след 1 седмица.
Легнете по гръб и свийте коленете. Стъпалата трябва да са разтворени повече от ширината на ханша, а ръцете поставете отстрани на тялото си. Започнете да повдигате таза, като стягате коремните и седалищните мускули.
Легнете по корем и хванете с ръка единия крак в глезена, като го свиете в коляното, а другия задръжте изпънат,  колкото можете. Повдигнете тялото, колкото можете и след това разменете краката.

Ако усетите, че сте напрегнали мускулите през първия и втория ден, вземете 1 парацетамол и пийте повече вода.