След раздялата с Божинов! Николета не прилича на себе си! (СНИМКИ)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Дни след като новината за раздялата на Николета Лозанова и Валери Божинов обиколи интернет пространството, в социалната мрежа Ни Ло публикува доста странни снимки, които озадачиха почитателите й, видя LifeStyleBG.com.

Николета буквално не прилича на себе си – няма и следа от елегантните облекла, с които сме свикнали да я виждаме, а за прическата и грима със сигурност е забравила. „Занемарила се е доста. Раздялата й се е отразила зле”, коментират потребители, визирайки външния вид на миската. Други пък стигат по-далеч в изказванията си, определяйки стила на Божинова като „клошарски”. „И баба ми се облича по-добре”, „Това е мода за 15-годишни”, коментират фенове на Николета, които са категорични, че колкото и скъпи да са въпросните дрешки не отиват на жена като Николета Лозанова.

Както знаете, вече две седмица Николета е в Италия, а Божинов в София. Според клюката, двамата не си говорят, а футболистът е силно притеснен за брака си. От своя страна пък Ни Ло опроверга появилите се слухове, оправдавайки отсъствието си с професионални ангажименти извън страната. „Постоянно ни разделят, но не печелят нищо, а само се излагат”, написа брюнетката по повод раздялата си с Божинов, допълвайки, че след всеки подобен слух любовта помежду им става все по-силна.

Странно защо обаче думите на Николета Лозанова не успяха да убедят феновете, че всичко в семейството им е наред.