Вижте какво се случи с Лазар Колев

0
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте какво се случи с Лазар Колев

Уби*цът на сестрите Белнейски е готов да проговори

Лазар Колев, по прякор Гангстера, излежава доживотна присъда след като беше осъден за уби*ството на сестрите Белнейски. Не веднъж е било споменавано, че Колев не е бил сам, а е имал съучастници в жестокото престъпление, но на него му е било платено да си мълчи. Гангстера чакал да му бъде уредено бягство от затвора или преместване. Но докато чака да се погрижат за него, Лазар Колев е сменил решението си, предават от БЛИЦ.

Гангстера е бил нападнат и зверски пребит миналата седмица, след като няколко съкилийници го издебнали по време на разходка в арестантското каре. Уби*цът на Белнейски буквално е бил смазан от бой.
Този инцидент в затвора е накарал Лазар Колев да поиска среща с представители на прокуратурата. Пред тях той заявил, че е готов да проговори, но това щяло да стане само при определени условия.
Лазар Колев е посинен, има тежки травми и контузии от нападението. Самият той смята, че целта на нападението е било уби*ството му. Единствено намесата на надзирателите, е осуетила линчуването му, докато издъхне.

Колев е жестоко пребит и е готов да проговори

Тримата нападатели на Колев заявили при разпит, че са го нападнали, защото трябвало да си получи заслужено наказание за зверското престъпление, което е извършил. Очевидци на побоя обаче твърдят, че е имало още трима пандизчии, които действала в отклоняване на вниманието на надзирателите, докато се осъществи „наказателната акция“ на Колев. Тримата биячи веднага били изпратени в карцера, а помагачите им започнали да усвояват хонорара си за добре свършената работа веднага, предадоха от БЛИЦ.
За нападението и побоя Лазар Колев е обвинил затворника Дидо Мечката, който е смятан за лидер на група за мокри поръчки вътре в затвора. Мечката разполагал с биячи на твърд хонорар и постоянно поемал поръчки от външния свят.
Извънредното положение налагало на Лазар Колев да се осигури постоянна денонощна охрана, за да не посегнат отново на живота му, и вече се обсъжда преместването му в друг затвор.
По време на разследването имаше няколко версии, които предполагаха, че Лазар Колев е имал съучастници и той не е бил сам в колата, с която са отвлечени двете сестри Христина и Росица. Сега след като Гангстера е изплашен, че няма да оцелее и няма да може да изхарчи парите, които са му платени, за да мълчи, истината може и да излезе наяве.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: