Ирина Шейк отново в реклама на бельо

1
Добави коментар
dimitrov111
dimitrov111

Ирина Шейк отново в реклама на бельо
05 август 2013, понеделник 13:39:46 Europe/Istanbul

Нежната половинка на известния футболист Кристиано Роналдо, Ирина Шейк отново се снима в реклама на бельо. Този път, тя представи новата колекция бельо на носителката на Оскар Пенелопе Круз, и нейната сестра Моника.

Освен Ирина Шейк, в рекламния клип участват още много други красиви модели. В рекламния видеоклип, мъж с тъмна коса и слънчеви очила, влиза в къща, която е пълна със сексапилни красавици по дамско бельо. Неочакваният посетител обаче, търси нещо по-специално. Когато гостът се спира върху Ирина Шейк, гаджето на известния футболист го дарява с персонален танц. И както може би се досещате, всичко това е прекалено хубаво, за да е истина – изведнъж, главният герой се събужда от прекрасния си сън.

 

Режисьор на рекламния клип на модното бельо е Пенелопе Круз. Съпругът на актрисата Хавиер Бардем, и сестра й Моника също са взели участие в проектът за рекламния клип. Музиката към него пък, е дело на по-малкия брат на Пенелопе Круз, Едуардо. Актрисата споделя, че е искала да представи жените във всичките им форми, и е щастлива от факта, че режисьорският й дебют е бил именно това.

Новата колекция дамско бельо на Пенелопе Круз се състои от 15 модела, които съвсем скоро ще бъдат на пазар и ще изкушават дамите да изпробват всеки един от тях.

Публикувано в Бельо

от

admin