Известните „неизвестни“ актриси на Холивуд

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Срещаме ги на червения килим на различни светски събития. Лицата им са ни познати, но не си спомняме откъде. Знаем, че са популярни, но не ни е ясно с какво. Вижте известните „неизвестни“ актриси на Холивуд.

Ейми Росум

Ейми Росум е актриса, която в свободното си време пише текстове на песни и пее. Позната е на киноманите от филми като „Фантомът от операта“, „Посейдон“ и „След утрешния ден“. Като по-малка е играла младата Одри Хепбърн в биографичен филм на ABC за талантливата актриса. Напоследък Ейми Росум привлече вниманието с второстепенна роля в „Прелестни създания“ и въпреки слабото представяне на лентата, актрисата не остана незабелязана заради характерното излъчване и харизмата, които притежава.През 2013г. се очакват още две продукции с участието на Ейми, в които звездата си партнира с Хилари Суонк и Джош Дюамел.

Емилия Кларк

Емили Кларк е известна с ролята си на Денерис Таргариен в популярния сериал „Игра на тронове“. Актрисата няма други съществени постижения в киното или телевизията, но участието й в един от най-гледаните сериали на 21-ви век й осигури „билет“ за всички холивудски събития. Днес Емилия Кларк е спрягана за една от най-сексапилните жени на Холивуд за 2013г. Освен това името й се споменава в слуховете за главна роля в очакваната екранизация на „50 нюанса сиво.

Айла Фишър

Айла Фишър е актриса, която е в киното вече от доста време, но като че ли все още не е изиграла ролята на живота си. Снимала се е в „Скуби ду“, „Ловци на шаферки“, „Тайните на Беки Б.“, „Определено, може би“, „Шаферки“. Тази година отново привлече погледите върху себе си благодарение на ролята й във „Великият Гетсби“, която макар и епизодична, има съществена роля върху сюжетното действие. Айла Фишър е известна и като половинката на комедийния актьор Саша Барон Коен. Последно видяхме Айла Фишър в „Зрителна измама“ – филм за фокусници, които обират банка.

Леа Мишел

Леа Мишел е едно от лицата, което често присъства на червения килим, демонстрира безупречен стил и в класацията на „Най-горещи тела за лятото“ на известно мъжко списание. Актрисата е известна с ролята си в телевизионната продукция „Клуб Веселие“, придобила по-голяма популярност най-вече в САЩ.

За ролята си и безупречното изпълнение на песните от сериала, Леа е номинирана 2 пъти за Златен глобус и веднъж за награда Еми. През 2014г. Леа Мишел ще озвучава Дороти в анимационния филм „Легендите за Оз: Завръщането на Дороти“. Имаше връзка със сценичния си партньор от сериала Кори Монтейт, който преди дни бе открит мъртъв.

>>> Кори Монтейт от „Клуб „Веселие“ открит мъртъв

Лили Колинс

Лили Колинс е актриса, модел и дъщеря на един от най-талантливите изпълнители в музиката – Фил Колинс. Преди да навлезе в холивудските среди се е занимавала с лайфстайл журналистика, като е водила рубрики в известни модни списания. Покрай журналистиката попада и на модния подиум, а от там се прехвърля на снимачната площадка на „Отвлечен“ с Тейлър Лаутнър и „Огледалце, огледалце“ с Джулия Робъртс. Явявала се е на кастинг за ролята на Бела в „Здрач“, но я губи от Кристен Стюарт. Сравняват Лили Колинс с Одри Хепбърн.

София Вергара

София Вергара е колумбийска актриса, станала по-популярна като водеща в американски телевизионни предавания. Освен това звездата със секси форми озвучава и анимационни герои във филми като „Смърфовете“, „Котаракът в чизми“, „Весели крачета 2“, „Бягство от планетата Земя“. Но безспорно актрисата набира най-много фенове благодарение на ролята си в сериала „Модерното семейство“, спечелил Златен глобус. София Вергара попада и в класацията за „най-желана жена на 2012г.“

 

05.08.2013/ Христина Спасова