Женски хитрости за съблазняване

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Тайната е не само в съблазняването, но и в задържането на един мъж в прегръдките ви. А славата на най-добри изкусителки имат французойките, така че, когато става дума за съблазняване, се учете от тях.

Женски хитрости за съблазняване

Какви са първите ви асоциации с думата “французойка”? Нежност, изтънченост, рокли и поли, парфюм…? Именно това са част от женските хитрости за съблазняване. Ето по какво още си падат мъжете…

Те са привлечени като магнит от самоуверени жени, които се чувстват добре в тялото си. Комплексите от сорта, че имате няколко излишни килограма (особено, когато това не е вярно) са едно от най-отблъскващите неща за мъжете.

Същият ефект имат и занемареният външен вид, както и неподобаващите обноски. Преди всичко бъдете дами, ако искате да сте ненадминати в съблазняването.Ако той има желание да поеме сакото ви, когато се събличате, или ви отваря вратата на колата, за да излезете, не секвайте ентусиазма му. И не забравяйте за походката на една истинска дама – без да се прегърбвате, с вдигната глава, не прекалено бързо, с леко преплитане на краката един пред друг. Това как вървите и се държите много често е индикатор за мъжете за това какви сте в леглото.

Жените искат кавалери, а не знаят как да бъдат дами >>> 

Няма как да не включим и секси бельото сред женските хитрини за съблазняване. Ефирните прозрачни материи, дантелата и чорапите с жартиери са класика в съблазняването, на които никой мъж не може да устои. А липсата на бельо безспорно има двойно по-голям ефект.

Мъжете обичат жени в черно бельо >>>  Магията на цветовете >>>

Флиртувайте дори тогава, когато сте от дълго време заедно.Женските ви хитрини за съблазняване ще се превърнат и в причината той да бъде винаги с вас. Прелъстете го в асансьора, дайте му да разбере, че сте без бельо в ресторанта, изненадайте го с ново бельо преди лягане…

А тъй като мъжете се стремят да бъдат забавни, те се чувстват наистина съблазнени от жени, които искрено се смеят на шегите им. А, ако успеете и вие да ги разсмеете, тогава със сигурност тактиката ви за съблазняване е повече от успешна.

05.08.2013/Ели Йорданова