И заживели щастливо: Приказната сватба на Шон Паркър и Александра Ленас

1
Добави коментар
dejzi
dejzi

Сватба, изляза от приказките. Това е най-краткото и точно обяснение за брачната церемония на 33-годишният интернет милиардер Шон Паркър и любимата му Александра Ленас. Двамата се венчаха на 1-ви юни, а в септемврийският си брой Vanity Fair излиза с огромен материал и много снимки от щастливото събитие.

Сватбата между бившият президент на Facebook и 24-годишната певица се определя като една от най-красивите и запомнящите си. Тържеството е било в един от най-живописните калифорнийски райони – Биг Сур. Декорите за приказната сватба  са повече от впечатляващи – водопади, вековни дървета, красиви мостове и арки, през които гостите влизат в напълно нов и невероятен свят.

За всеки един от присъстващите е бил изработен костюм в стила на „Властелинът на пръстена”.  Изработката на облеклата е била поверена на носителката на „Оскар” за сценични костюми Найла Диксън. Булката пък прилича на истинска фея в невероятната рокля на Ели Сааб. Според различни изчисления, сватбата е струвала на младоженеца между 4,5 и 10 млн. долара. Само арката, през която са преминавали 300-та отбрани гости струва 650 хил. долара.

Шон Паркър признава, че парите, които е пръснал по сватбеното си тържество въобще не го интересуват. „Искахме нашата сватба да започва като в приказките с думите: Имало едно време… и да завърши с … и заживели щастливо”.

 

 

Източник: woman.ru