Двама в Мелник! Нощувка, закуска, вечеря за двама, сауна и градинско джакузи, шезлонги за слънчеви бани в Хотел Болярка!

0
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Хотел Болярка се намира в центъра на най-малкия град в България -Мелник. 

Градът е едно от най-древните селища в България с чудни земни пирамиди, прекрасна архитектура и останки от многобройни забележителни паметници от Средновековието и Възраждането.

Местоположение: Едно от най-древните селища в България: Чудниземни пирамиди, неповторим пейзаж, фантастични вечерни багри, тайнствени лунни нощи, шепнещи легенди за любовни драми и кървави битки, дивна пролетна зора, цъфнали люляци и бадеми, гъсто и сладко вино, прекрасна архитектура и останки от многобройни забележителни паметници от Средновековието и Възраждането, богата многовековна история. 

Красавецът Мелник привлича хилядите туристи. Селище на тракийско племе, по-късно заселено от славяните, градът на деспот Алексий Слав – сега е нашият град.

Офертата е за ДВАМА и включва: Нощувка+Закуска+ Вечеря +Фитнес + Градинско джакузи със шезлонги за слънчеви бани + Саунa + Турстическа такса + Безжичен интернет +ДДС

Настаняване в Хотел Болярка: Хотелът разполага с 58 места, от които: 2 луксозни апартамента, 2 малки апартамента и 17 двойни стаи.

Всички стаи и апартаменти са обoрудвани с климатик, мини-бар, кабелна телевизия, телефон, самостоятелен санитарен възел и седмичен програматор за температурата в помещенията. 

Всеки луксозен апартамент има камина, която придава изключителен уют.

Хранене и развлечения: Механата разполага с 60 места и градина с барбекю с 50 места. Кухнята на механа „Болярка“предлага оригинални български и традиционни за региона ястия – боб в гърне, известния български качамак, оригинална мелнишка баница, разнообразие от шишлъци и барбекю, специалитети – изненада с дегустация на известните мелнишки вина.

Спа и отмора в Хотел Болярка: Хотелът предлага на своите клиенти лоби бар, сауна от Финландия, солариум, фитнес зала, конферентна зала с 10 – 12 места, както и изба за дегустация на местни вина.

Условия

Офертата е валидна от 08.07.2013г. до 30.09.2013г.

Офертата не важи за големите национални празници

Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.

Ваучерът е за ДВАМА и включва: 

Двама в Мелник! Нощувка + закуска + вечеря за двама, сауна и градинско джакузи със шезлонги за слънчеви бани само за 60 лв. вместо 120 лв. в Хотел Болярка!

Цена на ваучера 6 лв, заплаща се през системата на www.Kolektivni.bg

Доплащане на рецепция при пристигане 54 лв. срещу предоставен ваучер

Обща цена на офртата 60 лв. вместо 120 лв.

Необходима е предварителна резервация 0888 455 045 

Намалението може да ползвате само със закупен ваучер от сайта www.Kolektivni.bg;

Виж всички условия на www.Kolektivni.bg;

След приключване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите заявение ваучери.

kolektivni.bg казва:

Мелник се намира в планински район в югозападните поли на Пирин планина. Разположен е в живописна местност на 22 километра югоизточно от град Сандански на 437 метра надморска височина.

През градчето протича Мелнишката река, ляв приток на Струма. На 7 километра от него се намира Роженският манастир. 

За любителите на природата има пряка пътека, която минава през природния феномен Мелнишки пирамиди. 

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ : Сам по себе си градът представлява забележителност със сгушените си една в друга старинни бели къщи, разположени сред уникалните пясъчни образувания, известни като Мелнишки пирамиди. 

Най – известната от тях е Кордопуловата къща, най – голямата на Балканите от възрожденския период. 

В нея е уредена изложба на мелнишка изба, издълбана във вид на тунел в скалата, с експонирани огромни бъчви за съхраняване на мелнишко вино, което посетителите могат да дегустират на място. Градският исторически музей се помещава в Пашовата къща. 

В Мелник е най – старата запазена къща в България – Болярската. Само на 6 км е Роженският манастир, а пътят до него минава през Мелнишките пирамиди и е невероятно красив.