Идеи за летен рожден ден

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Тези деца, които са родени през летните месеци се ползват с известни привилегии по отношение на партитата за рождения ден. За родителите това донякъде е улеснение, защото празникът може да се проведе на открито в градината или двора към жилищната кооперация. Как да направим перфектния рожден ден?

Подготовката за празника обикновено започва седмици по-рано. Правим списък с гостите, уговаряме аниматор, който да забавлява децата с интересни игри и танци, купуваме декорация за градината.

Когато каним гости или ние сме канени получаваме покана. Вие може да закупите вашите покани от сладкарницата, в която ще поръчате тортата или да ги направите сами. С малко средства, но толкова красиви.

Декорацията на градината и домът ви няма ка да минат без балони. Разноцветни, те винаги са част от доброто настроение.

В градината ще ви трябва една или повече маси, в зависимост от броя на децата. Декорирайте ги с цветни покривки, чадър. Чашите и чинийките могат да бъдат от пластмаса или картон. Може би ще изберете тези с любим герой или ще изпишете името на рожденика върху тях. Не забравяйте и салфетките, които също трябва да са шарени и красиви.

Тъй като летните месеци гарантират и горещи дни, правете градинското парти в по-късни часове, когато не е толкова топло. Посрещнете малките гости със свежа домашна лимонада, децата я обожават. Нека за всеки да има парти шапка и свирка.

Следва менюто. То разбира се, трябва да е съобразено с предпочитанията на малките. Пресни сандвичи, плодови шишчета и пухкави кексчета са само част от парти менюто. Винаги има място за топка сладолед или домашно приготвени ледени плодови близалки.

Винаги се впечатляваме, когато видим красиво украсени сладкиши и торти. Не правете изключение за празника на детето ви. Поръчайте и вие оригинални кексчета с декорации или сами ги направете. Със сигурност ще впечатлите децата, а и възрастните.

Най-голямо внимание отдаваме на тортата и свещичките. Вече се предлагат толкова много красиви идеи за празнични торти. Преди да поръчате вашата торта, винаги опитайте няколко варианта и изберете подходящия вкус. След това изберете и акцента на декорацията. Приказен герой, любим изпълнител, лого на любим отбор.

И не на последно място, няма как да организирате парти без музика. Осигурете музика в градината, за да може всички дасе забавляват.

Снимка: Reuters/ marthastewart.com