Бижута от естествени перли

1
Добави коментар
Colibri13
Colibri13

Промоции

Най-новите продукти

Бижута от естествени перли

„Велмар“ e лидер на пазара в България още от самото си създаване през далечната 1990 година. Компанията е известна с това, че е единствен оторизиран вносител, производител и разпространител на изключително високо ценените бижута, колиета и обеци създавани от култивирани естествени перли без ядро.

Благодарение на своите традиции и отговорност за периода, в който съществува, фирмата съумя да създаде свои собствени представителства в почти всички български градове, както и в редица близки държави, сред които – Македония, Русия, Сърбия, Украйна и Албания.

През годините „Велмар“ съумя да намери и своето достойно място и на пазара на бижута в Европейския Съюз, където името й бива асоциирано със страхотни продукти и качество от най-висок клас. Компанията притежава и множество сертификати, които доказват нейните сериозни амбиции на пазара:

Сертификат за качество ISO 9001:2000 – признат от Lloyd’s Register Quality Assurance
Сертификат за качество според европейски стандарт – BS EN ISO 9001:2000
Сертификат за качество по БДС стандарт – БДС EN ISO 9001:2000
„Велмар“ е член на Съюза на сертифицираните компании във Великобритания (UKAS Quality Management)

Всички сертификати, с които разполага компанията се отнасят до производството и продажбата на висококачествени продукти (колиета и обеци) от култивирани 100% естествени перли.