Проектиране и интериорен дизайн

1
Добави коментар
silvy
silvy

Проектиране и интериорен дизайн

 

ChairPro вече предлага на своите клиенти нов вид услуга – изготвяне на интериорни проекти на офиси, жилища, хотели, магазини, заведения и др.

Нашата идея е да Ви предоставим не само разнообразие от столове, но и цялостни решения за интериорно проектиране.

Предлагаме Ви:

• Максимално реалистични 3D визуализации и компютърна анимация на интериор и екстериор.• Жилищно интериорно проектиране или т. нар. вътрешен дизайн на жилища – апартаменти, къщи, мезонети, студиа, вили, и др.• Интериорен дизайн на обществени помещения – офиси, хотели, заседателни зали, фоайета, ресторанти, клубове, барове, кино и театрални зали, библиотеки, училища, детски градини.• Интериорен и екстериорен дизайн на търговски обекти и площи – магазини, търговски центрове, молове.• Изпълнение на проектираните интериорни и екстериорни проекти• Консултации за интериорен дизайн и архитектурно проектиране.

 

Интериорният дизайн е процес на решаване на естетическите и практически нужди на хората в затворени помещения, които са предназначени за живеене, работа или забавление.

Затова основната идея, която стои зад интериорното проектиране е да повиши качеството на живот на хората в обкръжаващата ги среда, което е резултат от пълноценното разпределение на наличното пространство, използването на качествени материали и ергономични мебели. Повишавайки качеството ни на живот ние неминуемо повишаваме и нашата продуктивност, чувство за комфорт, дори здравето и сигурността ни в една работна или домашна обстановка.

В последно време все по-голям брой хора работят по цял ден подложени на стрес. Затова работното място трябва да предлага оптимални условия за безопасен и продуктивен труд, а домът да е място, създаващо комфорт, уют и отмора от напрегнатото ежедневие. Всичко това, разбира се, диктува и посоката на интериорния дизайн. 

Ние в ChairPro ще Ви предложим безброй свежи идеи, допълвайки Вашите собствени, за да достигнем заедно до най-оптималните за Вас интериорни решения. Нашата основна цел е посредством интериорния дизайн да развиваме асортимента си в такова направление, при което да получите уникално изпълнение не само откъм дизайн, но и откъм ергономични и дизайнерски столове за Вашия дом или офис.  

За повече информация и за конкретни запитвания за интериорен дизайн, можете да се свържете с нас на посочените имейл и телефон в страница За контакти.