Вили Стоянова: Аня Пенчева се месеше във връзката ни с Ачо!

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Вили Стоянова – блондинката, която беше забъркана в най-много скандали в “Мис България”, беше първата, която напусна шоуто. Бившето гадже на сина на Аня Пенчева – Ангел Караньотов, влезе в елиминации със Звезделина, с която враждуваха от самото начало на риалитито. “Познавам я тази, за нея говорят, че участва не в тройки, а в осморки и какво ли не!”, заяви Вили по време на кастинга. Дъщерята на треньора на “Марек” Румен Стоянов успя да се сдобри със Звезделина, но пък се скара с най-добрата си приятелка Ингрид.
– Вили, съжаляваш ли, че отпадна толкова рано от надпреварата за титлата?
– Не, напротив. Много съм щастлива, че отпаднах, защото това не е конкурс за красота, а аз никога не съм искала да печеля риалити. Исках да бъде оценен външният ми вид, а вместо бях вкарана в много скандали.

– Като този със Звезделина?
– Със Звезделина не съм имала скандал. Това беше провокирано изказване.

– От кого беше провокирано?
– От разговора. Не съм искала моите твърдения за нея да се излъчат, дори помолих да не го правят, а ми казаха, че това изобщо не се снима. По никакъв начин не съм мислила, че думите ще се използват срещу мен. Със Звезделина още на първия ден се разбрахме и двете

не искахме да правим селски панаири

Много си допаднахме като хора.

– Ти обаче каза, че тя всъщност работи като проститутка! Така ли е, държиш ли на думите си?
– Казах го, така е и не се отричам от думите си. Но това какво прави тя, не ми влиза в работата. Опознах я като човек и изобщо не ме интересува какво работи.

– А какво е това момче, което сте делили с Ингрид?
– С Ингрид от много време се познаваме, бяхме много близки. Не сме се скарали заради общо момче, а заради наши си неща.

– Какви неща?
– Бяхме три приятелки, но се оказа, че двама са малко, трима са много. Ингрид ми беше едната най-добра приятелка от детството. Имах и друга, с която реших да я запозная. Те започнаха да се карат, аз се раздвоявах. Ингрид е малко труден характер. Не че аз не съм. То затова и не се разбрахме.

– Според теб кой ще спечели титлата?
– Имам две фаворитки – Джулия и Нанси. И двете са много красиви, възпитани и добри, но за съжаление смятам, че ще спечели Звезделина.

– Аня Пенчева каза много хубави думи за теб, но също така заяви и че е учудена защо твърдиш, че Ангел е влязъл с мотор в мола заради теб, след като не сте заедно от две години…
– Аня не е много запозната с нашите отношения. Тъй като родителите ни много ни се месеха,

сега гледаме да ги държим настрана

В момента с Ангел сме приятели. Той ме подкрепи за всичко, много добре знае как стоят нещата с риалити програмите.

– Как ви се месиха родителите ви?
– Не че кой знае колко са се месили, но се притесняваха как той преживява любовните проблеми и драми, които се отразяват на кариерата му. В неговия спорт всяко разсейване може да е фатално и те настояваха аз да не го разсейвам.

– А как се отнася към ставащото в момента сегашната приятелка на Ангел, за която говори майка му?
– Той няма приятелка в момента! След мен Ангел няма момиче, с което да е бил повече от два месеца – само временни неща. Не съм искала да изпъкна заради влизането му в мола, даже бях помолила да не ме питат за това. Това е нещо, което аз не исках да се излъчва и нямах желание да коментирам, но по един или друг начин стана така, че го казах.

– Защо Ангел влезе в мола така? Не може да не си е давал сметка, че не е редно да го прави и че може да има сериозни последици за него…
– Може. Не го е предвидил, не го е премислил. Постъпи крайно наивно, както постъпих и аз, като заговорих за това на кастинга.

– Момичетата, които останаха в “Мис България”, работят ли като компаньонки или се готвят да го правят?
– Не, не (разсмива се). Учудена съм от кастинга за формата – очаквах повече кифли, а вместо това се срещнах с момичета на много високо морално ниво. Само

две са танцьорки от клубовете

но и те просто танцуват, не са компаньонки.

– Откъде се познавате всички? Сякаш сте специално подбрани от едно място!
– София е малка. Ходим на едни и същи места. Аз се познавах само с Ингрид отпреди предаването. Със Звезделина и близначките просто се знаехме. С Вероника и Моника сега станахме по-близки.

– Смяташ ли, че близначките постъпиха добре, като излязоха от предаването?
– Смятам, че това беше най-доброто им решение. И на тях им го казах. Вътре си има скандали, ние сме тези, които сме се подвели. Бяхме правилните хора на неправилното място. Дори в конфликта им с Пенка съм категорична, че трети лица са виновни.

– Кои?
– Виновни са хората, които са вкарали Пенка в този формат. Използват я, за да се прави шоу, за жалост, на неин гръб. Говорили сме си много, когато, разбира се, е била сериозна и съм категорична, че цялото й надменно и вулгарно държане е предпазна стена. Много е лесно да се съдят хората. Още от самото начало са знаели, че Пенка е неграмотна, но никой не казва, че е напуснала 4-ти клас, защото е нямала дом и е трябвало да работи…

– Как продължаваш оттук нататък?
– Надявах се да е всяко чудо за три дена, да приключа с медиите. Шоубизнесът не е за мен, тук се продава само скандалът. Аз съм на 17 години и приоритет е образованието ми. Ще търся да се развивам в чужбина, в киното или в модата.

Надежда НЕНОВА